Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tudom bekapcsolni a...

Miért nem tudom bekapcsolni a wifit a laptopon?

Figyelt kérdés

Van egy régi laptop, HDD volt benne, de kicseréltem benne SSD-re és feltelepítettem a windows 10-et. Van driver telepítve és a hálózati kapcsolatoknál mutatja a két hálózati kártyát, a kábelt meg a wifit, de jobb alsó sarokban nem mutatja az elérhető hálózatokat, azt írja ki van kapcsolva a wifi. És próbálom bekapcsolni de nem lehet. ha USB-s wifit kötök hozzá, azzal működik, meg utp kábellel is működik.

n wifi van benne és a laptop márkája packard bell

driver booster-rel lett telepítve az összes driver a gépre, kivéve 2 hibát jelez, az eszközkezelőben is van két hardver ami nem működik, valami pci. ez mitől lehet? szerelésnél nem nyúltam semmihez csak a HDD-t cseréltem ki.

2023. jan. 15. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bár erre nem pontosítottál. A drivereket közvetlenül a laptop gyártó supportjából töltötted le és telepítetted? Van hogy-főleg régebbiknél-, külön meg kell keresgélni a hálózati vagy éppen gpu/cpu...stb drivereket.
2023. jan. 15. 18:33
 2/4 A kérdező kommentje:
wifi hálózati kártya drivere fent van
2023. jan. 15. 18:39
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

minek vannak az ilyen agyondicsert driver telepito progik ha utanuk is marad telepitetlen driveres hardver?

valoszinu rosszat tesz fel valamihez elofordul es akkor ez van belole

egyszerubb es biztosabb gyartoi meg windowsos driverekel bajlodni

mondjuk most latom hogy PB laptop. azokat mar nagyon reg nem gyartjak jo oreg lehet

ahoz drivert talalni aztan

hogy ment fel arra win10?

milyen tipusu?

2023. jan. 15. 19:05
 4/4 A kérdező kommentje:
eddig is win 10 volt rajta és minden tökéletesen működött. most csak a hdd lett kicserélve ssd-re
2023. jan. 15. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!