Miért nem tudom bekapcsolni a wifit a laptopon?
Van egy régi laptop, HDD volt benne, de kicseréltem benne SSD-re és feltelepítettem a windows 10-et. Van driver telepítve és a hálózati kapcsolatoknál mutatja a két hálózati kártyát, a kábelt meg a wifit, de jobb alsó sarokban nem mutatja az elérhető hálózatokat, azt írja ki van kapcsolva a wifi. És próbálom bekapcsolni de nem lehet. ha USB-s wifit kötök hozzá, azzal működik, meg utp kábellel is működik.
n wifi van benne és a laptop márkája packard bell
driver booster-rel lett telepítve az összes driver a gépre, kivéve 2 hibát jelez, az eszközkezelőben is van két hardver ami nem működik, valami pci. ez mitől lehet? szerelésnél nem nyúltam semmihez csak a HDD-t cseréltem ki.

minek vannak az ilyen agyondicsert driver telepito progik ha utanuk is marad telepitetlen driveres hardver?
valoszinu rosszat tesz fel valamihez elofordul es akkor ez van belole
egyszerubb es biztosabb gyartoi meg windowsos driverekel bajlodni
mondjuk most latom hogy PB laptop. azokat mar nagyon reg nem gyartjak jo oreg lehet
ahoz drivert talalni aztan
hogy ment fel arra win10?
milyen tipusu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!