Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom újra összekötni...

Hogyan tudom újra összekötni a PC-met a TVmel?

Figyelt kérdés
Kb két éve sikerült. De azóta nem volt szétszedve a rendszer. Most viszont költözés miatt szét kellett szednem. De most már nem érzékeli a gépemet. Összekötöttem őket HDMI kábellel. Bekapcsoltam mind kettőt de nem akarja érzékelni. Rendes monitoron nincsen amivel meg tudnám oldani. Tud valaki segíteni?

2023. jan. 13. 12:12
 1/5 CspCsj ***** válasza:
74%

Ha össze vannak kötve, akkor kapcsold be mindkettőt, - és amikor betöltődött a számítógépen a rendszer, akkor a billentyűzetén nyomd meg a Win+P kombinációt: (mondjuk 2-szer vagy 3-szor)

[link]

Ha a TV-n erre nem jelenik meg a számítógép képe (vagy egy üzenet), akkor a távirányító megfelelő gombjával válts a csatlakoztatott HDMI1/HDMI2/stb. bemenetre:

[link]

2023. jan. 13. 13:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi az ötlettet de nem müködik egyik se. Továbbra is azt irja ki a tv hogy "Nincs jel"

És a HDMI 1-es portjához van bedugva a kábel.

És nem hibás a tv vagy a kábel mert a laptoppal össze tudtam kötni öket. Csak a PC-vel nem akar müködni.

2023. jan. 13. 13:30
 3/5 CspCsj ***** válasza:
100%

Az asztali gépnél hány HDMI aljzat van?

Ha van a videokártyán és az alaplapon is, akkor nem az alaplapon lévőbe dugd a HDMI kábelt.

2023. jan. 13. 13:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Te egy zseni vagy. Én meg hülye. De meg mertnék esküdni hogy abba a portba dugtam vissza amelyikben volt. Akkor biztos rosszul emlékztem.
2023. jan. 13. 13:42
 5/5 P.O.C. ***** válasza:
76%
Már mindenki nagy felbontású kamerával a zsebébe mászkál, ha ennyire bizonytalan vagy leközelebb csinálj fotót hogy volt.
2023. jan. 13. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!