Összeraknátok nekem egy configot 250 k-ból?
Figyelt kérdés
a gép mellé egy 22"-os monitort és egy jó kis gamer egeret is rakhatnátok hozzá -persze a kereten belül-
köszi
2010. okt. 2. 23:10
2/11 A kérdező kommentje:
Igen (: .
2010. okt. 2. 23:13
3/11 anonim válasza:
5/11 A kérdező kommentje:
köszi a eddigi configokat , várom mások válaszát is , köszönöm
2010. okt. 5. 15:47
6/11 anonim válasza:
IIISTENEM.....
Sok AMD-s low:D
Ha tartós gépet szeretnél, Intelbe gondolkozz... és szerintem 250ből olyan intel gépet rakol össze, hogy lepörög bármilyen AMD ratyiságot. nah akkor itt az Inteles Configod:
7/11 anonim válasza:
3 és fél éve GTX460 meg Core i7, mi? :)
Kedves kérdező, ne vedd figyelembe ezen hozzá nem értő válaszolót.
8/11 anonim válasza:
ÓÓ igen? nézdmár meg h mennyivel produkál többet egy I7 920 egy X4 965-nél játékokban:D
Tudsz,mint I7 mellé Codegen tápot rakni:DDD:DDD
Am kedves kérdező amit linkeltek( [link] ez igen jónak tűnik,de én megvárnám az Ati 6os szériát még:)
9/11 anonim válasza:
Mellesleg az az I7 72ezer, a 955 meg 36 és nézd már meg h mennyivel produkál több FPS-t játékokban:D
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!