Sokat ülő gamernek milyen párnát ajánlanátok? több lenn
Akkor egy puha párnát. Mi a franc köze van ahhoz, hogy gémer vagy nem gémer a túlsúlyos illető? :D
Bár igazából egy normális széket javasolnék, nem a gamer címkével eladott, túlárazott szemetet.
A gamer cuccaidat rakjad félre. És keljél fel arról a gurulós székcuccról oszt mennyél szépen sportolni valamit. Dobd ki a chipset az albakon és egyél egészségesen. Heti 3-4x sport
Napi 3-4 kajálás (egészségeset)
+ Minden nap vitaminok. És kész a csodaszer. Ha be tartanál valami nem szervezet károsítót akkor nem lennél elhízva.
ha hazajövök a munkábol, örülök hogy élek, biztos hogy nem fogok sportolni, az azoknak való akik nem dolgoznak és ráérnek ilyenekre, mert nincsenek kifáradva.
Vitaminok meg vannak az energiaitalban is
Energiaital is károsítja a szervezetet, de leginkább a szivet (tapasztalatból mondom. Anno 13-17 evesen napi szinten 5-6al is megittam aminek szívritmus zavar lett a vége).
Én is már be fejeztem a sulit. Már melozok.
Reggel 5 kor kelek,
10 p nyujtas.5:30 reggeli, reggel 8tol melo delutan fel 5ig. Haza erek ebedelek sportolok, macskakkal vagyok, bevasarolok, filmezek stb
Tanuld meg beosztani az idődet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!