Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sokat ülő gamernek milyen...

Sokat ülő gamernek milyen párnát ajánlanátok? több lenn

Figyelt kérdés
Van egy gamer székem, de nem épp a legpuhább, ezért is akarnák venni hozzá valami puhát, párnát vagy akármit. Mit ajánlanátok? picit tulsulyos vagyok, tehát súly az nyom lefelé, igy jó puha kell :DD

2023. jan. 10. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Akkor egy puha párnát. Mi a franc köze van ahhoz, hogy gémer vagy nem gémer a túlsúlyos illető? :D

Bár igazából egy normális széket javasolnék, nem a gamer címkével eladott, túlárazott szemetet.

2023. jan. 11. 00:52
 2/7 A kérdező kommentje:
normális székhez is kéne párna
2023. jan. 11. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Akkor rakj rá párnát. 20+ éve ülök napi 10 órákat gép előtt, biztos nem tudom, hogy kell párna :D
2023. jan. 11. 21:24
 4/7 A kérdező kommentje:
de tulsulyos is vagy? mert nem mindegy! én is mostanában kezdtem érezni, hogy fáj az ülepem, mig soványabb voltam nem is fájt semmi
2023. jan. 12. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:

A gamer cuccaidat rakjad félre. És keljél fel arról a gurulós székcuccról oszt mennyél szépen sportolni valamit. Dobd ki a chipset az albakon és egyél egészségesen. Heti 3-4x sport

Napi 3-4 kajálás (egészségeset)

+ Minden nap vitaminok. És kész a csodaszer. Ha be tartanál valami nem szervezet károsítót akkor nem lennél elhízva.

2023. jan. 13. 02:35
 6/7 A kérdező kommentje:

ha hazajövök a munkábol, örülök hogy élek, biztos hogy nem fogok sportolni, az azoknak való akik nem dolgoznak és ráérnek ilyenekre, mert nincsenek kifáradva.

Vitaminok meg vannak az energiaitalban is

2023. jan. 13. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Energiaital is károsítja a szervezetet, de leginkább a szivet (tapasztalatból mondom. Anno 13-17 evesen napi szinten 5-6al is megittam aminek szívritmus zavar lett a vége).

Én is már be fejeztem a sulit. Már melozok.

Reggel 5 kor kelek,

10 p nyujtas.5:30 reggeli, reggel 8tol melo delutan fel 5ig. Haza erek ebedelek sportolok, macskakkal vagyok, bevasarolok, filmezek stb

Tanuld meg beosztani az idődet

2023. jan. 13. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!