1/8 anonim válasza:
Rajtuk maradt, már senki sem fogja megvenni, anno meg amugy már a 3090 is simán 1 misi volt, proci 300 körül, a lap is bőven 100 fölötti darab, háttértár, táp, memoria rászámolva áránál is van.
3/8 fukapapa27 válasza:
Hát én utána kerestem és nekem ez jött ki: 1 627 500 Ft
csak a videókártya magában 1 119 990 Ft
4/8 anonim válasza:
semmi csak lehuzas az egesz gondolom vagy egy eve vettek ilyen aron es nem akarnak bukni rajta
5/8 anonim válasza:
#4 Akkor a megadott alkatrészek árát légy szíves add össze egyenként.
6/8 anonim válasza:
keress ra magadnak... kb 1 millabol kijon egy ilyen gep de tessek itt egy 4080 ami erosebb egy 3090nel joval es mar 600ert viheto [link] a tobbi dolgot keresd ki magad
7/8 anonim válasza:
Igen, az az ár is ugyanezen az oldalon maradt kint, nagyjából 1 éve és 1 hónapja. A jelenlegi piaci árak mellett 4-500 ezernél többet semmiképpen sem ér, mikor 400 ezerért ott a hasonló erejű (sokszor jobb teljesítményt nyújtó) RTX 4070 Ti, 580 ezerért pedig már a jelentősen erősebb RTX 4080 kapható. De még az RTX 4090 sem kerül annyiba, mint amennyit írtál (~850 ezer).
8/8 anonim válasza:
Semmi. Ez a konfig feltehetően tavaly tavaszról ragadt bent az oldalon. Akkor került 1 millió feletti értékbe a 3090. Nem foglalkoztak vele, nem törölték.
Most ez a gép nem ér egy milliót kompletten, újként, 3+ év garival sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!