A Xbox series X és ps5 konzolkbol lehet számítani pro verziora?
A 4K-s marketing duma működik.
Így most nem indokolt.
Szerintem lesz. Azért annyira nem erősek az alapverziók. Amikor egyre több 120 hzes 4K tv jön és már a 165 170 hz es 1440p monitorok sem olyan marha drágák van még hova fejlődni. Főleg ha komolyabb ray tracinget is akarunk.
Szerintem majd 2024 vége felé jönnek amikor AMD-nek már az RDNA 4 is készen áll.
Szerintem a közeljövőben nem várható Pro verzió és nagyon megindokolni sem tudnák mivel.
A PS4-ből tavaly is igazából a VR miatt jött ki a Pro (persze a 4k is a marketing duma része volt). Erre reagálva muszáj volt az Xboxnak is kihoznia egy Pro-t, főleg hogy lényegesen rosszabbul fogytak a konzoljaik.
Most meg ott tartunk, hogy a Sony valamelyik fejese pár napja jelentette be, hogy végre nincsenek ellátási gondok. Tehát elvileg most értek el oda a gyártókapacitásban, aminek a nyitásra meg kellett volna lennie. Ráadásul még egyik konzol ára sem csökkent a nyitóárhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!