"Intel Core i3-2120 @ 3.3GHz
4GB DDR3 Sodimm memória
120GB SSD"
Arra elég, hogy egy nyugdíjas böngésszen rajta és menjen rajta a facebook. Igazából rosszabb a javíthatósága, mint egy PC-nek és egy notebooknak mert ritkább és kevésbé elterjedt.
De igen, ez egy régi darab nagyon. 10+ éves.. olyan 2012-2013 körüli a processzor (nem kerestem rá, de fejből kb)
Nekem egyel újabb kiadás van de már az is lassú.
Akadozik rajta a film mert nem bírja fullhd ban.
ma 20:00
Nekem egy ennél gyengébb gépem van sokkal,és nem akadozik se a net se a filmek full hd-ban sem..
5: bírja az a fullHD-t, csak legyél kicsit okos: h264 verziót töltsd le. ahhoz van hardveres gyorsításod. h265-höz nincsen.
youtube VP9-hez szi9ntán nincs hardveres támogatás. oda vagy h264ify böngészőkieg kell, vagy amit amúgy is ajánlott felrakni: enahncer for youtube
ebben bepipálni:
Videókodekek és formátumok
- Az alapértelmezett képernyőfrissítési formátumokat (24, 25, 30 FPS) alkalmazza a magasabb (48, 50, 60 FPS) képernyőfrissítések helyett
- Az MP4 formátumot és az AVC kodeket (H.264) alkalmazza a WebM formátum és a VP9 kodek helyett (maximum felbontás 1080p60 HD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!