Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a 4tb -os külső ssd/hdd...

Ez a 4tb -os külső ssd/hdd hogy lehet ilyen olcsó?

Figyelt kérdés

[link]

14ezer ft-ért árulják

2023. jan. 1. 23:25
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

#14 "Pl: mióta rakhatunk egy csatornába két eltérő méretű memóriamodult?"

Ugyan miért ne lehetne rakni? Nekem soha nem volt ram kit-em. Mindig használt ramjaim voltak. Soha nem volt azzal problémám, hogy nem grammra egyformák. Sőt olyan is volt, hogy a 4 foglalatban négyféle gyártó háromféle méretű moduljai voltak és probléma nélkül üzemeltek duálban. Jelenleg is egy 8+4 gigás szettem van és semmi probléma vele.

2023. jan. 2. 16:31
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
11: Csak épp a valós kapacítás sincs meg soha, régi bevett szokás az is, hogy szoftveresen nagyobbnak mutatja magát a valódi méretnél, aztán annyit csinál hogy ha többet akarsz rámásolni mindig felülírja a régi dolgokat, utána meg jön a meglepi mikor nem lehet visszaolvasni róla....
2023. jan. 2. 16:40
 33/41 anonim ***** válasza:
73%

"Sőt olyan is volt, hogy a 4 foglalatban négyféle gyártó háromféle méretű moduljai voltak és probléma nélkül üzemeltek duálban. "

Azért erről megnéznék egy sávszél mérést és egy memtestet :D

Ezt neked is AMD Phenom mellett sikerült megcsinálnod?

2023. jan. 2. 16:59
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

30

De, képzeld, tudom mi micsoda...

Csak tudod nem mindenki tud beazonosítani minden porszemet egy alaplapon...

Eddig ezt sehol nem halottam, hogy ,,Ram csatorna" vagy hogy melyiket melyikkel lehet párosítani...

Nekem eddig a memória frekvenciáját hangsúlyozta mindenki mindenhol, hogy pl. DDR I-be ne próbáljak betenni DDRII vagy III memóriát...

2023. jan. 2. 17:00
 35/41 anonim ***** válasza:
74%

"Eddig ezt sehol nem halottam, hogy ,,Ram csatorna" vagy hogy melyiket melyikkel lehet párosítani..."

De azért az asus meg az amd a szar. És ismét hangsúlyozom, közel 13 éves komponensek...

2023. jan. 2. 17:03
 36/41 anonim ***** válasza:
31%
Ha egy hitvány szintén 13 éves Celeronon meg egy kínai gagyi alaplapon elfut az ami a nagyra becsült AMD-n meg Asuson nem akkor vmi hiba lehet a gépezetben...
2023. jan. 2. 17:06
 37/41 anonim ***** válasza:
74%
Ez hihetetlen :D Jólvan, akkor szar az amd és asus, használd a celeronodat, legyél boldog.
2023. jan. 2. 17:08
 38/41 anonim ***** válasza:
68%

Jah és mellesleg gyárilag a Celeron mellett is 2+1 GB ram volt, tehát 3 GB.

Tegyük fel a 2 slot az egy csatorna, nah ebben is 2 féle memória egység volt... és a gépet eredeti Win 7-el kaptam, címke is volt a házon, csak én szedtem szét 2 éve és cseréltem ki az 1 GB-sat 2-re meg ment fel a Windows 10, mert a Microsoft kitalálta, hogy a 7-et már nem támogatja.

Nah azóta vannak gondjaim, előtte hiba nem volt a régi gépben...

2023. jan. 2. 17:09
 39/41 anonim ***** válasza:
31%

"Jah és mellesleg gyárilag a Celeron mellett is 2+1 GB ram volt, tehát 3 GB"

Tehát (2)+(1)? Az ugyanaz mint (2+2) + (2+1)?

"Tegyük fel a 2 slot az egy csatorna"

Tegyük fel? Szóval nem tudod hogy egy csatornába eső slotokban vannak-e a ramok vagy sem? :D Akkor szerintem tegyük fel, hogy nem úgy vannak :D

2023. jan. 2. 17:12
 40/41 anonim ***** válasza:
64%
Minek raknának egy 2 slotos alaplapba 2 csatornát? Gondolom a 2 slot az egy csatornába kapcsolódik.
2023. jan. 2. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!