Ez a 4tb -os külső ssd/hdd hogy lehet ilyen olcsó?
#14 "Pl: mióta rakhatunk egy csatornába két eltérő méretű memóriamodult?"
Ugyan miért ne lehetne rakni? Nekem soha nem volt ram kit-em. Mindig használt ramjaim voltak. Soha nem volt azzal problémám, hogy nem grammra egyformák. Sőt olyan is volt, hogy a 4 foglalatban négyféle gyártó háromféle méretű moduljai voltak és probléma nélkül üzemeltek duálban. Jelenleg is egy 8+4 gigás szettem van és semmi probléma vele.
"Sőt olyan is volt, hogy a 4 foglalatban négyféle gyártó háromféle méretű moduljai voltak és probléma nélkül üzemeltek duálban. "
Azért erről megnéznék egy sávszél mérést és egy memtestet :D
Ezt neked is AMD Phenom mellett sikerült megcsinálnod?
30
De, képzeld, tudom mi micsoda...
Csak tudod nem mindenki tud beazonosítani minden porszemet egy alaplapon...
Eddig ezt sehol nem halottam, hogy ,,Ram csatorna" vagy hogy melyiket melyikkel lehet párosítani...
Nekem eddig a memória frekvenciáját hangsúlyozta mindenki mindenhol, hogy pl. DDR I-be ne próbáljak betenni DDRII vagy III memóriát...
"Eddig ezt sehol nem halottam, hogy ,,Ram csatorna" vagy hogy melyiket melyikkel lehet párosítani..."
De azért az asus meg az amd a szar. És ismét hangsúlyozom, közel 13 éves komponensek...
Jah és mellesleg gyárilag a Celeron mellett is 2+1 GB ram volt, tehát 3 GB.
Tegyük fel a 2 slot az egy csatorna, nah ebben is 2 féle memória egység volt... és a gépet eredeti Win 7-el kaptam, címke is volt a házon, csak én szedtem szét 2 éve és cseréltem ki az 1 GB-sat 2-re meg ment fel a Windows 10, mert a Microsoft kitalálta, hogy a 7-et már nem támogatja.
Nah azóta vannak gondjaim, előtte hiba nem volt a régi gépben...
"Jah és mellesleg gyárilag a Celeron mellett is 2+1 GB ram volt, tehát 3 GB"
Tehát (2)+(1)? Az ugyanaz mint (2+2) + (2+1)?
"Tegyük fel a 2 slot az egy csatorna"
Tegyük fel? Szóval nem tudod hogy egy csatornába eső slotokban vannak-e a ramok vagy sem? :D Akkor szerintem tegyük fel, hogy nem úgy vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!