Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a 4tb -os külső ssd/hdd...

Ez a 4tb -os külső ssd/hdd hogy lehet ilyen olcsó?

Figyelt kérdés

[link]

14ezer ft-ért árulják

2023. jan. 1. 23:25
1 2 3 4 5
 11/41 DK-s ***** válasza:
100%

Én láttam már szétkapva ilyent. Nem tudom hogy pontosan hogyan, de a szorgos kínaiak megoldották hogy lényegében pendrive belsőt pakolnak bele, és azzal működik. Ragasztó-pisztollyal rögzítik a cuccokat, és utólagosan forrasztott vezetékek futnak mindenfelé. XD

És az a bexarás, hogy MŰKÖDIK!

2023. jan. 2. 08:00
 12/41 DK-s ***** válasza:
100%

Ja!

És azt is megoldották egy füst alatt hogy egyszerre többet is beleraknak, amit úgy variálnak meg, hogy a rendszer egy összefüggőként kezelje.

Ezek sem tegnap kezdték.

2023. jan. 2. 08:09
 13/41 NTBS ***** válasza:
87%
Lopott vagy gyenge minőségű.
2023. jan. 2. 10:32
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél inkább 20TB-os pendrive-ot ötezerért, néha találni olyat is :D
2023. jan. 2. 10:34
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Vedd meg, kösd rá a gépre, de ne csodálkozz azon, ha kigyullad az alaplap.

Ennyi pénzért 1 terrás max. 2 a reális!

Én 3 éve 1 terrás beépíthető vinyót tudtam venni ennyiért...

2023. jan. 2. 12:19
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Jaah, most nyitottam meg, hogy ez még SSD is akarna lenni... azt meg pláne felejtsd el!

Most vettem beépíthető SSD-t egy hete, 8000 ft volt egy 128 GB-os... nah most szted hozzád vágnak 6000 ft-ért többért egy 100x nagyobb kapacitásút?

2023. jan. 2. 12:22
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ilyet rendeltem SSD címén nem stimmelt a méret, kibontottam és sóval volt feltöltve a ház.

Egy beleragasztott pendrive meg ott figyelt.

Rákérdeztem mi ez és azt válaszolták, hogy

SSD = Salt Seated Device

2023. jan. 2. 12:33
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek, sztem tanulj a hibámból.

Olcsón vagy használtan PC-t vagy hozzá elemet ne vegyél.

Decemberben vettem egy használt PC-t, 15 ezerért... 4 memória slot az alaplapon, 6 SATA csatlakozó, 6 alaplapi USB, 3,2 GHZ 4 magos proci... csodálkoztam is az árán kicsit, de gondoltam jó lesz, elhoztam a gépet. Mikor elmentem érte, Win 10 telepítve volt rajta, ment is rendesen a gép.

Azért vettem, hogy a régi gépemből ami olyan átpakolom, így lett 7 GB RAM, 3 vinyó, stb.

Már az elején gondok voltak a Windows 10 telepítéssel, de sokadjára felment, örültem, egy ideig ment is rendesen a gép. Egyik nap reggel elmentem melózni, kikapcsoltam a gépet, este meló után kapcsolnám be, nem tölt be a Windows. Újra telepítettem, megint nagy nehezen. Közben már kezdett gyanús lenni, ezért letöltöttem a Windows 8-at, kiírtam DVD lemezre, biztos ami biztos, gondoltam csak a Win 10 sok már ennek a gépnek.

Tegnap megint lehalt a Windows, nah, sebaj, betettem a Windows 8-at, ugyanúgy lefagyott a telepítés.

Újév napján végig ezzel vergődtem, vége a történetnek az lett, hogy az ,,új" gép lett felhasználva alkatrésznek a régi gépemhez.

Nah, meg is fogadtam, hogy ha veszek is használtan gépet vagy vmit, sokkal körültekintőbb leszek.

De inkább újonnan szabad ilyesmiket venni és megbízható forrásból, leginkább személyesen az üzletben.

Ezen hidd el nekem, nem szabad spórolni.

Én még relatíve jól jöttem ki a dologból, mert nyertem egy tápot, egy kisebb HDD-t, egy DVD olvasót, ezek a régi gépemben már mind rosszak vtak (kivéve a HDD). Összeértékben megnéztem, a 15 visszajött, de így is itt a gondolat, hogy legalább új hardvereim lennének.

Most Te megvennéd ezt ki tudja honnan, kitől? Kiküldik, rádugod gépre, m,it csinálsz, ha nem lesz jó? Vagy rosszabb esetben tönkre vágja a géped?

2023. jan. 2. 12:45
 19/41 DK-s ***** válasza:
76%

#18-nak:

Négymagos, 4X3,2GHz procival szerelt alaplapú gép 15.000-ért?

És nem szólalt meg a "vészcsengő"?!

2023. jan. 2. 12:50
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

De, kicsit furcsa volt, de hihető volt a pasi magyarázata mikor rákérdeztem, hogy miért adja el, hogy erősebb gépe van...

Ráadásul be is volt csomagolva, elvileg másnap ment volna vele a postára mert már volt rá vevő.

Így utólag belegondolva, valószínű, vhogy ráerőltette a Windowst aztán meghirdette... egy Windows 8 ami Win 7 alapú nem fut el a gépen... vszínű semmilyen op. rendszer nem fut el rajta vagy csak nehezen...

12 éve van gépem, az XP tombolt javában még mikor meg lett az 1. gépem, volt, hogy karcos lemezről telepítettem az XP-t, laptopom is volt, Win 7-et raktam UEFI-re, de ilyet még nem láttam, hogy egy gépre ne menne fel op. rendszer :D

2023. jan. 2. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!