MSI 3eves gamer laptop kikapcsolas?!
Figyelt kérdés
Jatek kozben egyszer csak kikapcsolt mintha elvagtak volna a vezeteket es nemtudom visszakapcsolni. Nemutottem meg,nemis nyomkodtam mert epp kontrolleres jatekkal jatszottam. Nincs egett szaga nemtapasztaltam semmi szokatlant mint barmi maskor. Aramot is kapott mert akinek van gamerlaptopja az tudja ha nincs aramra dugva nagyon lecsokken a gep teljesitmenye es ez egyaltalan nemlatszott a kikapcsolas pillanataig. Zarlatos lenne? De mi a tokomtol?!2022. dec. 31. 22:51
1/5 anonim válasza:
Esetleg elérte a maximális hőfokot, és lekapcsolt.
Addig nem engedi elindulni, amíg le nem hűl.
3/5 A kérdező kommentje:
Elso valaszolonak...mar reg lehult de nemkapcsol be. 6eve van gamerlaptopom, 3eve a jelenlegi azert ettol bonyolultabb lehet a gond mint tulmelegedes :D
2023. jan. 1. 01:05
4/5 A kérdező kommentje:
2.valaszolonak: van rajta de hiaba nyomom roviden,hosszan,áramra dugva-anèlkül nemcsinal semmit
2023. jan. 1. 01:17
5/5 Közveszélyes Kontár válasza:
tulmelegedesnek kovetkezmenyei is lehetnek, elvalas felpuposodas, kiszaradas stb.
mindegy hogy kulso jelei nincsenek de valami kisulhet, osszeeghet
mindenkepp szerviz
sokan tuningoljak laptopot mert ha lehet miert ne, de ez plusz esely a tonkremenesre
elsonek masik adapterrel is probald ki
akkuja kiveheto? Mert azt ujradugni is lehetne
adapter, vagy laptop belso tapvezerloje van hogy behal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!