Miért sötétül el a laptop?
Gyakran mikor valami megterhelő szoftvert indítok el pl játék, vagy eszerre több program is fut elsötétül a képernyő de a laptop nem kapcsol ki, a billenytűzet világít és a hűtő ventillátor is megy. Mintha alvó állapotba kerülne, a programok is leállnak, ha videót nézek a hang is elmegy, nem csak a kép, nem reagál semmire csak ha a főkapcsolóval kikapcsolom majd vissza. Volt egy tisztítás és egy ram csere, egyik sem segített. Driverek a legfrisebbek.
Asus GL503GE 15,6" 16gb ram Intel i7-8750H 2.20GHz NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 1tb ssd
Energiabeállytás a legjobb teljesítményre van állítva.
Az energiaellátás hálózatról megy nem akksiról.
es pasztazas is volt?
mondjuk sokkal valoszinubb hogy alaplapi hibaja van ami nem lesz olcso
gondolom a takaritas indokolt volt? Vagy "csak" emiatt tortent?
es mennyire volt poros belul?
szoval velhetoen tulzotan tulmelegedett lapon valami
kar mondjuk a gepert, csak mint irtam nem lesz olcso javitatni
Igen, pasztázás is volt, de nem a legolcsóbb kategóriából.
Csak ez miatt történt, nem volt a legtisztább, de olyan hű de sok sem volt benne.
Köszönöm a válaszokat!
Én ugyanilyen problémával küzdök csak PC-n. Nálam elég nagy a valószínűsége, hogy videókártya vagy alaplapi hibáról van szó. Ugyanígy kezdődött nálam is a dolog, hogy elsötétült a kép, de közben futott tovább a játék, mert volt hang meg minden csak kép nem. Jelenleg Error43-mal el sem indul a videókártyám úgyhogy csak az integrált megy. Az alaplapomon két videókártya foglalat van és ezt azóta csinálja mióta át lett téve a kettesbe. Majd a hétvégén akarom kipróbálni, hogy ha visszateszem az elsőbe akkor is ugyanez lesz-e a baja. Ha nem akkor alaplap és megúszom a dolgot olcsón.
Laptopokhoz viszont nem értek még annyira sem, mint PC-hez így hogy ott hogyan lehet esetleg tesztelgetni, hogy minek lehet baja az jó kérdés.
Esetleg illesztőprogramot próbálj frissíteni. Mikor én erre a problémámra keresgéltem a neten volt ahol ezt írták lehetséges megoldásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!