Msebi06 kérdése:
Hibás a videókártyám?
Figyelt kérdés
Adott egy 1 hónapos EVGA 2060-as VGA. A PC ment magában, monitorom ki volt kapcsolva. Mikor visszamentem és bekapcsoltam a monitort nem volt kép. Azóta sem jött elő. Sem DP-n, sem HDMI-n nem látja csatlakoztatva sem a TV, sem a monitor.
Beraktam a régi VGA-t, azzal minden rendben működik.
Küldjem vissza gariba, vagy van valami ötletetek mit nézhetnék meg?
2022. dec. 28. 19:34
1/4 anonim válasza:
Áramtalanítsd a gépet, még egyszer tedd vissza a EVGA 2060-ast és csatlakoztass mindent, indítsd újra.
2/4 anonim válasza:
Esélyes... ha tudod, akkor még egy másik gépbe is próbáld bele. Aztán mehet gariba.
3/4 A kérdező kommentje:
Ja igen, csináltam CMOS resetet, csak azt elfelejtettem leírni.
Sajna másik gépbe nem tudom kipróbálni.
2022. dec. 29. 09:17
4/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam teszek még egy próbát, visszaraktam most reggel. Már a ventilátora sem megy. A táp csatija ugyanaz, mint a régi kártyának.
Küldöm vissza gariba.
Köszi a segítséget!
2022. dec. 29. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!