Történhet e baj a abban az esetben ha úgy állítom le szabályszerűen a számítógépet hogy benne marad a pendrive ?
hat egyre jobban figyelnek az egyre magasabb biztonsagra, vedelmekre
de ki es bekapcsolaskor sajat vedelem nelkuli eszkozoket nem erdemes kozvetlen aramforrason hagyni
egy pendrivet vagy sd kartyat kisuthet egy gyengebb minosegu vedelmu alaplap, tapegyseg
de akar egy minimalis vedelemel elatott mas kulso tarolot is (hdd, ssd)
de azert ez nem jellemzo dolog, csak elofordulhat
Mi ez a bullshit?
Arról tudsz hogy a számítógép összes alkatrésze a tápegységhez csatlakozik folyamatosan akárhányszor ki és bekapcsolod?
SSD, processzor, az alaplap áramkörei. HDD, videokártya, minden!
Egyáltalán nem. Nekem is be van dugva egy PenDrive már hónapok óta. Semmi baj nem volt és nem is lesz tőle.
Amit az első írt az bármikor előfordulhat függetlenül attól, hogy mikor mennyi ideig van bedugva a PenDrive.
peldaul ha be van allitva hogy kikapcsolaskor is aram alatt legyenek usb portok
az meg megegy ujabb veszelyforras
hiszen a pendrive is szivja maga ekkor
Mire gondolsz?
Én nemcsak működő winnél de akár kikapcsolt gépbe is bele tudok törni egy pendriveot.. :P
Win 10 óta minden hardwerváltozás előtt nyomni kell a shiftet kikapcsolásra kattintva (vagy kikapcsolni a gyorsindítást). Aki ezt elfelejti van rá esély hogy adatvesztéssel szembesül.
Ez is hülyeség. Sosem szoktam ezt csinálni, egyszer sem volt adatvesztésem.
Erről is most hallok először.
de azt is irta hogy le lehet torni
igaz mar egesz minik is vannak, de komolyabbak eleg nagyok amit lelehet torni ha veletlen ratenyerelnek vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!