Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Usb pendrive vagy külső hdd...

Usb pendrive vagy külső hdd videojátékokra?

Figyelt kérdés

Pendriveot könnyebb vinni, nem foglal helyet, viszont félek hogy hamarább tönkremegy a sok írástól.

A hdd több helyet foglal, de ha tovább bírná akkor talán jobb.

A pendrive meddig birhatja ha folyamatosan telepítek rá?

2022. dec. 5. 01:22
A kérdező szavazást indított:
Usb pendrive
Hdd
9 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem tudom.

Ami nekem van 2,5 colos külső HDD az nem sokkal nagyobb mint egy cigis doboz, és csak fele olyan vastag.

Cserébe fényévekkel gyorsabb az írási/olvasási sebessége, mint egy pendrivenak.

2022. dec. 5. 01:48
 2/8 A kérdező kommentje:
A pendrive életciklusa miatt félek...
2022. dec. 5. 02:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Van külső hdd, több is volt, pendriverol meg nem játszottam eddig.

Csak ha sok időt anyagot ratelepitek majd pár év múlva elveszik akkor az szívás.

2022. dec. 5. 02:18
 4/8 P.O.C. ***** válasza:
100%
Belső SSD
2022. dec. 5. 05:26
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Külső SSD
2022. dec. 5. 06:28
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

"Csak ha sok időt anyagot ratelepitek majd pár év múlva elveszik akkor az szívás."

Azért is jobb egy akármilyen SSD, mert abból egyből kiolvasható a megfelelő programmal, hogy kb. milyen állapotban van.

Egy pendrive ellenőrzéséhez alkalomadtán az egész tárhelyet végig kell szkennelni, amit elég unalmas elvégezni egy nagyobb kapacitású pendrive-on.

Amúgy én soha, az évtizedek alatt nem láttam még olyat, hogy csak úgy eltűnik az adat.

Olyat igen, hogy azt hittem, arra van felmásolva valami, de egy másikon volt.

Olyan előfordulhat, hogy figyelmetlenségből eltörik, kimossa valaki.

2022. dec. 5. 07:20
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Pendrive-ból használható sebességet olyan áron kapsz mint egy SSD-t. Egyébként egy sima pendrive-nál kitéped a hajad mire ráíródik amit szeretnél. Ráadásul ha játék, akkor minimum 240GB-ost kell nézz, ami bőven SSD ár felett van. Szóval pendrive kilőve.

HDD-vel nincs semmi gond, 2.5" külső HDD aztán kész. Ha eggyel előrébb akarsz lépni, akkor pedig külső SSD (akár belső SSD+tok).

2022. dec. 5. 08:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyik se. Alkalmazásokat kizárólag belső tárolóra telepítenék.

Ha ott nincs elég helyed, vagy nem bővíthető egy üres hely betöltésével, akkor cseréld nagyobbra.

(Ez nem jár garanciavesztéssel a legtöbb esetben (ha igen, akkor le van matricázva a csavarja), viszont esetleges gariba küdéskor az eredeti hardverállapotot kell visszaállítanod.)

2022. dec. 5. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!