Ha egy pendriveot nem ismer fel a gép, akkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Több gépen is próbáltam. Látja hogy csatlakoztatva van valami, de nem ismeri föl meghajtóként. Mit lehet tenni?2022. nov. 8. 12:51
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Ha fontos adatok vannak rajta, ne kísérletezz, hanem vidd adatmentésre. Sokba kerül, de a házibarkáccsal csak azt éred el, hogy végül ők se tudják már megmenteni. Ha nem fontos, vagy volt másolat róla, de érzékeny adatok, semmisítsd meg fizikailag. Ha egyik eset se, akkor vidd az elektromos hulladékgyűjtőbe.
4/9 anonim válasza:
Recovery szoftvert megpróbálhatsz rajta hátha látja még a fáljrendszert
5/9 anonim válasza:
Ha fel sem ismeri a gép és sehol sem látszik, akkor kuka. A diskparttal is csak akkor lehet rendbetenni, ha látja. Épp most jártam én is így egy memóriakártyával. Kiírja, hogy "disk 1", de a mérete 0. Se telefon, se a windows nem látja. Veszek másikat, nem tudok mást tenni.
7/9 A kérdező kommentje:
Annyit felismer hogy valami be van dugva. Viszont meghajtóként nem.
Nincs rajta semmi adat, szval éppen nyugodtan lehet vele kísérletezni.
Pontosan mik a lépések, esetleg valami youtube videó?
2022. nov. 9. 01:02
8/9 anonim válasza:
Nézd. Kisérletezgethetsz vele, de hogyha nem látja semmi a fájlrendszert, akkor gyakorlatilag otthon semmit nem tudsz csinálni vele. Persze, javasolják itt a diskpart-ot, jó is, de csak ha látja a meghajtót. Ha nem látja, akkor mit állítasz helyre vele?
Nekem is van ilyenem. Hidd el, én végigjátszottam vele mindent, amit otthon lehet. Persze próbálkozhatsz particiókezelő szoftverekkel(pl MiniTool, Aomei), de ha ezek sem látják, akkor esélytelen a dolog. Bárki bármit mond is.
9/9 anonim válasza:
Biztos van róla videó is, keress rá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!