Milyen monitor képarányt kedveltek?
Figyelt kérdés
Na és miért az a kedvenc? Milyenek amik még jól lennének szintén, ugyan akkora képátló mellett?
Milyen dolgokra használjátok a számítógépet? Hány évesek vagytok ?
2022. dec. 26. 12:34
A kérdező szavazást indított:
5:4
4:3
16:10
16:9
21:9
Bármi más
13 szavazat
1/4 anonim válasza:
Én csak 4:3-as és 16:9-es monitort használtam. 21:9 jól néz ki, de nem tudom mennyire jó ténlyegese.
2/4 anonim válasza:
21:9 munkára nagyon jó, minden másra alkalmatlan. Játékra filmezésre 16:9-16:10.
Nyilván lehet 21:9-el is játszani, de egy online multi FPS lövöldében esélytelen lesz érvényesülni, ha állandóan jobbra-ballra kell tekergetned a fejed mialatt 5x lelőnek.
3/4 anonim válasza:
Szerintem 21:9-es játékra jobb. Egyszerre több helyet látsz, nagy előny.
4/4 anonim válasza:
Egy éve 21:9-et használok, játékra valami csodás (nálam ez csak single). A dolog hátülője viszont, hogy a videós tartalmak 99%-ban 16:9-esek, így ott két oldalt fekete sáv van, ami baromi zavaró. Legjobb megoldás lenne 2 monitort használni, csak ahhoz sajnos túl kevés helyem van. Úgyhogy egyelőre még képlékeny, visszaváltok-e normálra. Sajnos nincs olyan képarány, ami minden egyes felhasználási módra egyformán tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!