Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik monitor típust preferál...

Melyik monitor típust preferálod? Neked milyen van?

Figyelt kérdés

2022. okt. 8. 16:20
A kérdező szavazást indított:
Normál 16:9
Ultrawide 21:9
Superwide 32:9
14 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:

Még egy megkérdeznivalóm lenne itt, hogy ne írjak ki teljesen új kérdést.

Van itt a válaszolók közül valaki aki oled televíziót használ monitornak? Ha van, akkor milyen tapasztalatai vannak?

2022. okt. 8. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:

nem használok, de mindig kiad nekem egy srácot, és talán meg is néztem a videót, de semmi nem rémlik a konklúzióról... megkeresem a vidit...

megvan

https://www.youtube.com/watch?v=QqVwlMmL4mw

2022. okt. 8. 22:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ja, amúgy a legnagyobb hátránya, hogy az OLED-ek sajnos fényes felületűek. nyilván a nagy fényerő miatt ezt simán kompenzálják, de zavaró lehet a tükröződés (bár épp múlt héten bontottak VR-ék egy matt OLED monitort... nem mertem megnézni az árát...)
2022. okt. 8. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
16:9 és 16:10
2022. okt. 8. 23:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A magyarokat nem nagyon ismerem, angol csatornákat szoktam nézni, azokon nagyon vegyes az OLED-ről alkotott vélemény. Az egyik fent linkeltet is láttam már. Valaki odáig van érte, a másik véglet csak a hátrányait sorolja és nem tudom, hogy melyik szponzorált és melyik rendes magánvélemény. Végülis az érdekelt volna, hogy ha van valakinek otthon és van vele tapasztalata, akkor leírhatná.

2022. okt. 13. 15:06
 6/6 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy azok közül nem tudom, melyik a nem szponzorált vélemény, akik valahol a középmezőnyben vannak és reálisnak tűnő véleményt mondanak.

A nagyon rossz véleménnyel élők biztos, hogy nem szponzoráltak, de ott azért vannak olyanok is, hogy sérülten érkezett meg nekik és hasonló problémák.

2022. okt. 13. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!