Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen SSD-t lenne érdemes...

Milyen SSD-t lenne érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! SSD vásárlásán gondolkodom, nekem elég lenne egy 120 GB-os, Win 10 + a programok lennének csak rajta. Milyet érdemes venni? Emtec, Kingston, Samsung, van néhány választék, és teszteket is nézegettem, ahogy láttam egyikkel sem járnék rosszul. Kimondottan laptopba illő SSD is jól működne asztali gépbe, ugye? Nekem asztali gépbe lenne. Mik a vélemények? Köszi!

2022. dec. 25. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
M2 van a gépben? Vagy csak sima satás volna jó?
2022. dec. 25. 21:48
 2/5 A kérdező kommentje:
M2 Socket az alaplapon? Sajna nincs, sima Sata-s kellene mindenképpen.
2022. dec. 25. 23:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Netezős gépbe bármi megfelel. Legolcsóbb is jó. Akár használt is lehet...

Ha kicsit minőségibb irányba mennél, akkor dram-mal szereltet. Ezt google mondja meg, hogy miben van.

Pl samsung evo, wd blue 3d, crucial mx

2022. dec. 26. 00:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen SATA-s jó akkor. Crucial, Kingston a gyakoriak, ha kicsit többet rászánsz akkor Samsung.

Én azért a 120 helyett 240-et ajánlanék minimumnak. 120 gb-os ma már elég karcsú. Még egy win7-nél elmegy de win10-11 esetében nem sok minden marad.

2022. dec. 26. 01:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl. egy olcsó Patriot van, bár most nem használom azt a gépet, de évek óta tökéletesen működik.
2022. dec. 26. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!