Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezzel bővíthetem a PC-ben a...

Ezzel bővíthetem a PC-ben a memóriámat?

Figyelt kérdés

Jelenleg ez a memória van a gépemben: 16GB 3200MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Fury Black CL16 (2x8GB)

És e MELLÉ szeretnék ilyet: G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-32GIS

A lapom négy slotos, tehát hely az van. Látom, hogy mind a kettő 3200 mhz illetve cl16os. Elég ennyi? Nem lesz baj, hogy 48 gb és nem a megszokott 32/64? Magamnak szerelném be, mire figyeljek? (Játékhoz kell majd. Mielőtt még megkérdezi valaki, hogy minek ennyi, a Cities Skylines miatt a modoknak.)

Köszönöm előre is.

2022. dec. 25. 11:04
1 2
 11/12 October15 válasza:
4.: Nem különbözik a 2 modul mérete lévén egy kitet vesz. :D Gondolom nem fogja szándékosan összekeverni a channelben a g.skill és a hyperx ramokat. :D Legalábbis reméljük, hogy egy használati utasításon egy kép megnézése azért még megy a magyar közoktatás mellett is minden jelenlévőnek. :D
2022. dec. 25. 12:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Tegyed bele, jó lesz az. Ha nem megy dual channel, az se baj. Az AMD sem megy úgy (legalábbis régen nem tudott ilyent). És..? Senkinek semmi baja nem lett hogy nem ment dualba a RAMja.

De az ilyen g(pont)-skill, OCZ és társai tuningmárkákat én kerülném. Messzire.

2022. dec. 25. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!