Videokártya upgrade vagy ps5?
Mostani pcm főbb elemei:
i5 10500
Rtx 2060 6gb
16gb ddr4 ram
600w táp
és van félretéve nagyjából 280e forintom de nem tudom melyik lenne nagy ugrás lenne egy ilyen ( [link]
vga vagy inkább ps5 legyen mert azon is érdekelne pár sony játék(god of war,marvel spiderman,horizon stb...)
PS abban az esetben érné meg, ha vannak olyan exkluzív játékok rá, amik érdekelnek téged. Ezt neked kell eldöntened... csináltál is felsorolást hozzá.
A mostani géped amúgy 1080p-re most is tökéletes. 1440p-re már kompromisszumos. Szóval ha nagyobb a felbontás, akkor kéne nézelődni csak.
3070Ti is jo
de 3060Ti/3070 el is meg van az elonyod mostani vga dhoz kepest hogy megerje
+1 Gainward Phoenix RTX 3080 -szinte új - Garanciális 239.990 Ft
Ha Full HD felbontáson játszol, akkor a 2060 is nagyrészt elég, ha tényleg érdekelnek a Sony exkluzívok, akkor simán mehetne egy PS5 is a gép mellé.
Azonban 280 ezerből elég remek kártyák is kijönnek, amivel évekig nem lesz probléma. Mellette ott vannak a korábban megvásárolt játékok. Hardveraprón nyugodtan vásárolhatsz megbízható eladótól, először én is féltem, de már van onnan csomó eszközöm (korábbi komplett gép, 2 videókártya, SSD, HDD stb.) és soha nem volt problémám az eladókkal. Egyszer volt problémám az egyik RAM modullal, de az eladó azonnal postázott egy másik modult. Olyanoktól vásárolok, akiknek van legalább 20-30 pozitív értékelése eladóként, illetve a regisztráció dátumát is azért megnézem. Előre szoktam utalni, eddig soha nem húztak le. Csak procit, alaplapot meg gépházat nem vásároltam onnan, mert amikor néztem, akkor szinte a bolti árakon árulták ezeket. Szerintem egy próbát megér a HA, teljesen más, mint a FB Marketplace és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!