Szerintetek megéri ez az upgrade a gépembe ennyiért?
Miért akarsz fejleszteni, mire kevés a jelenlegi konfigod? Ha komoly stúdió munkákat végzel, akkor van értelme i7-re váltani, játék szempontjából teljesen felesleges pénzkidobás, mert nem ad annyi plusz fps-t, mint amennyit ráköltesz.
Videokártya megint, milyen felbontás mellett mire használod a gépedet. VR-hoz mindkettő kevés, csak játék miatt nem feltétlenül dobnék ki ennyit, akkor már inkább rakd hozzá a 110 eurós proci árát és 290 euróért már lehet egy fokkal komoly kártyát venni, pl gtx 1080-at.
2# "Ha komoly stúdió munkákat végzel, akkor van értelme i7-re váltani, játék szempontjából teljesen felesleges pénzkidobás"
Süket duma
Kérdező szerintem sem éri meg a dolog, ugyan ezen konfigon vagyok, már nekem is szembetűnően lassú/elavultnak érződik.
Szerintem inkább építs újat, ezt pedig add el, legyen másodlagos pc
#4.+1.
Ott a pont, szerintem AM4-re érdemes, most jönnek a B550-es lapok is, nagyon időtálló konfigot lehet összerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!