Megéri processzort cserélni egy 12 éves laptopban?
nem csak fsb szamit
mibol gondolod hogy alaplappal az kompatibilis?
ugyanolyan harmatgyenge az is semmilyen pluszt nem adna, ha bele is menne
ugy latom egyik socket m masik p
lehet van beloluk mas fajta foglalatu is de hat tutira kell tudni hogy megfelelo e, es alaplap felismeri es kezelni tudja tokeletesen
de ismetlem szoszerint nem lenne valtozas nem csak "regi es gyenge azert mondom" hanem hasonlo teljesitmenykategoriajuak hiaba 2 magos a masik
altalanos felhasznalasban nem lesz elonyod, specifikus felhasznalasban pedig annyira minimalis hogy eszre sem veszed
csakhogy milyen specifikisra hasznalnad ami 13eves program? Mert a procik ennyi idosek nem 12 mint laptop
hiaba keresgelgetem nem talalok mas socketest egyik bol sem vagyis egyik M masik P s
pl T7100 nak (vagy hasonlonak) se lenne igazan ertelme, minimalis de mar inkabb erzekelheto, ha szupererzekeny vagy :D
T7800 mar valamenyire lathato lenne viszont hat azert aligha birna el rendszer foleg ha fsb alapjan hataroltad be te ezek mar eleve nem jok akkor
A T5300 ötlet innen jött: [link]
Akkor benéztem a foglalatot. Valamiért azt feltételeztem, hogy az M530, és M550 ugyanazt a foglalatot használja. Akkor ezek szerint nekem Socket P kellene. Mondjuk Pentium Dual-Core T23xx vagy T2410. Az az érdekes, hogy ahogy olvasgattam, a GLE960 csak Celeronokat támogat a szervizkönyv szerint, viszont fórumokon meg azt írják, valakinek működött magasabb FSB-s Core 2 Duo proci is.
#9 hozzászólás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!