Ez időtálló jó Gamer PC lesz kis gyereknek?
Egy 5 éves kisgyermekről van szó aki amúgy nem nézi még a felbontást és a beállításokat. De azokban a játékokban amiket megvettünk neki mindent úgy állítok majd be, hogy viszonylag jó felbontás legyen és ehhez minél magasabb beállítás. Mert van játék ahol a monitor szereti magát full HD alá beállítani akár 1280x720-ra automatikusan. Ahol nem nagy a rendszerigény ott meg mehet 1440p full ultra RT mellett is. A monitor amúgy eleve egy 165Hz VA paneles ívelt 0.4ms 2560x1440 freesync és Gsynces Hannspree monitor.
Én így gondoltam össze rakni a gépet! De azt nem tudom eldönteni melyik videokártya menjen a gépbe!
AMD Ryzen 5600 proci
Gigabyte ds3h b550m
G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 4000MHz
Toshiba P300 3.5 3TB 7200rpm 64MB SATA3
Kingston FURY Renegade 1TB SSD
Maxell 960gb SATA3 SSD
Kolink Unity Nexus ARGB TG Gépház
CHIEFTEC Chieftronic PowerPlay 750W Gold
Idáig ez rendben van de videokártya melyik legyen a kettő linkelt közül?
Hát a jelenlegi gépünkön már nem nagyon lehet játszani. És fejleszteni sem azt.
Az új pókember és batman játékok. A Cyberpunk, High On Life, We Happy Few, Maize, Call Of Duty Warzone, MW És Infinite Warfare, SW Battlefront, Forza Horizon 5, Destiny nem is nagyon akarnak indulni.
A Saint Row Revelected, Just Cause 3, Final Fantasy 15, Tomb Raider, Elder Scrools Online is eléggé laggosan mennek .
Tomb Raider kb olyan 3 fps-el. Na azon hisztizett csak be igazán. Mivel, hogy ilyen gépünk van:
AMD Sempron 150 1 magos
4gb ram
GeForce GTS 240 OEM 1gb vga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!