Miért áll le a külső wintchesterem miközben használom?
Mostanában több próblémát is tapasztaltam miközben használtam a külső wintsesteremet. A tv-mre van rá dugva és ugy használom.
- A video közben megáll és kifagy. Néha ráadásul ujra inditja a TV-met.
- Néhány videónál csak hang van de az kép nincs.
-Megpróbáltam a gépen megcsinálni egy vizsgálatott (Microsoft Defender-rel), de folyton le áll a vinyo. És egyszer a gépem is ki kresselt.
Mi lehet a gond? Vírust kapott? vagy fizikailag ment tönkre?
1. Átvizsgáltam azzal. De nem ír hibát. sőt még azt írja hogy becsült további élet tartam 1000 nap. Elinditottam így is egy átvizsgálást de nem jelzett hibát mikor megint össze omlott.
2. Még a gyári kábelt használom és nem látszik hajta külsö próbléma.
Eddig nem volt ilyen próblémám. kb olyan 2-3 hete kezdödött az egész. Érdemes lehet talán elvini egy szervizbe? Mert alapbol müködik csak a fent írt helyzetekben van gondja.
Pedig az írtak alapján végét járja.
Merevlemezt meg irreális áron javítanak, így inkább javasolt a cseréje.
"Még a gyári kábelt használom"
Nem tart örökké sajnos. Nekem van egy WD külső vinyóm. gyakran fel sem ismerte már a laptop, vagy használat közben lecsatlakozott. Vettem új kábelt és utána semmi gond nem volt vele.
Nézd meg HD Sentinel -el, ha az nem jókat ír, akkor esélyes hogy a kábel a rossz.
Lehet a géped nem tápolja rendesen.
Usb3 portba dugtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!