Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért áll le a külső wintchest...

Miért áll le a külső wintchesterem miközben használom?

Figyelt kérdés

Mostanában több próblémát is tapasztaltam miközben használtam a külső wintsesteremet. A tv-mre van rá dugva és ugy használom.

- A video közben megáll és kifagy. Néha ráadásul ujra inditja a TV-met.

- Néhány videónál csak hang van de az kép nincs.

-Megpróbáltam a gépen megcsinálni egy vizsgálatott (Microsoft Defender-rel), de folyton le áll a vinyo. És egyszer a gépem is ki kresselt.

Mi lehet a gond? Vírust kapott? vagy fizikailag ment tönkre?

2022. dec. 21. 11:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
HD Sentinellel vizsgáld, de szerintem már a végét járja sajnos.
2022. dec. 21. 11:13
 2/11 P.O.C. ***** válasza:
100%
Kábel rendben van? Kap elég áramot? Sok USB port nem tud elegendő áramot átadni, ami elég egy külső vinyónak.
2022. dec. 21. 11:28
 3/11 A kérdező kommentje:

1. Átvizsgáltam azzal. De nem ír hibát. sőt még azt írja hogy becsült további élet tartam 1000 nap. Elinditottam így is egy átvizsgálást de nem jelzett hibát mikor megint össze omlott.

2. Még a gyári kábelt használom és nem látszik hajta külsö próbléma.

Eddig nem volt ilyen próblémám. kb olyan 2-3 hete kezdödött az egész. Érdemes lehet talán elvini egy szervizbe? Mert alapbol müködik csak a fent írt helyzetekben van gondja.

2022. dec. 21. 11:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Pedig az írtak alapján végét járja.

Merevlemezt meg irreális áron javítanak, így inkább javasolt a cseréje.

2022. dec. 21. 11:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Ments le róla mindent, formázd le, aztán próbáld ki pár filmmel/zenével, hogy fennáll-e a probléma. Lehet, hogy a végét járja de lehet, hogy csak az usb-s csatlakozás viccelődik, sajnos sokszor ez szokott lenni.
2022. dec. 21. 12:10
 6/11 P.O.C. ***** válasza:

"Még a gyári kábelt használom"

Nem tart örökké sajnos. Nekem van egy WD külső vinyóm. gyakran fel sem ismerte már a laptop, vagy használat közben lecsatlakozott. Vettem új kábelt és utána semmi gond nem volt vele.

Nézd meg HD Sentinel -el, ha az nem jókat ír, akkor esélyes hogy a kábel a rossz.

2022. dec. 21. 12:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a tanácsokat. A HD Sentinel nem írt hibát. Akkor így veszek egy csere kábelt. aztán kiderül.
2022. dec. 21. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyébként a TV többi usb portjára nincs dugva passzív eszköz (saját táppal nem rendelkező eszköz) ?
2022. dec. 21. 13:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Lehet a géped nem tápolja rendesen.

Usb3 portba dugtad?

2022. dec. 21. 13:09
 10/11 DK-s ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem nagyon úgy tűnik hogy a TV lesz a "ludas", nem a vinyó.
2022. dec. 21. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!