Torok6 kérdése:
Mit változtat a videokártyán?
Figyelt kérdés
Vettem egy Asus tuf gaming 3060ti gddr6x videokártyát és van rajta egy kapcsoló az van ráírva hogy Performance mode és Quiet mode ez mit befolyásol? mhz nem változik játék közben2022. dec. 20. 13:29
1/7 anonim válasza:
Performance = teljesítmény. Belead apait-anyait, de emiatt jobban melegszik és hangos lesz az erősebb hűtés miatt.
Quiet = csendes. Ilyenkor inkább visszavesz a teljesítményéből, hogy ne melegedjen és ne kelljen hangosan hűteni, ezért csendes lesz, de alacsonyabb beállítások mellett fog csak futni a játék.
2/7 A kérdező kommentje:
Én úgy veszem észre hogy ha Performance módban van akkor hangosabb tőle a táp
2022. dec. 20. 14:05
3/7 anonim válasza:
Inkabb a VGA hűtése lesz hangosabb.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor melyik módban érdemes használni?
2022. dec. 20. 14:53
6/7 A kérdező kommentje:
Néztem erről videókat kb 1-2fps a külömbség
2022. dec. 20. 16:28
7/7 anonim válasza:
Ezért ne az FPS-t nézd,hanem a hőfokot. Abban a módban használd,ahol jobban hűt. Tovább tart majd a kártya.
Amúgy meg a lényeg a két mód között,hogy a QUIET módban kb 50-fokig nem kapcsol be a venti.(silent mód)
Performance módban mindig megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!