Júliusra milyen új hardverek (processzor,videokártya) fog jönni? Majd változtatnom kell valamit a konfigomon júliusban?
Júliusra tervezek összerakni egy jó budget Pc-t és most még gyűjtök rá. Már elterveztem ( És persze segítettek itt is mivel még sosem csináltam ilyet. Nekik is köszönhetem hogy jó lett :3 ) hogy milyen hardverekből rakom össze.
Itt a konfigom:
Alaplap: 40E ft ASUS TUF GAMING B460-PLUS Alaplap
Ram: 29E ft Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz
Táp: 28E ft Seasonic Core GC 500W Gold
VideóK: 85E ft Radeon RX 580
(Sajna a vga árak most az egekben,még amikor összeraktam ezt a konfigot akkor még ennyibe került majd ezen vsz változtatnom kell)
SSD: 22E ft Kingston A2000 500GB SA2000M8/500G
Proci: 55E ft Intel Core i5-10400F 6-Core 2.9GHz LGA1200 Processzor
Júliusig még bármi megtörténhet, ezt így előre nem tudjuk megmondani, hogy mi lesz.
Egyébként rendben van a konfig.
Valószínűleg nem. Új videokártya sem lesz, így kb használtan fog többe kerülni az rx580, mint amennyiért írtad most.
Intelnél jön a 11. generáció, és vele az 500as alaplapok. Lehet, hogy érdemes lesz majd azt venni. De én egyelőre úgy számolok, hogy annyira le fogja nyomni a 10. gen árakat, hogy nem fogja megérni a 11. gen a felárat. Egy B560 alaplap már elgondolkodtató lehet majd, ha lehet memóriát tuningolni.
Júliusban derül majd ki, hogy mi éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!