Mi a memória modulok installálásának a menete?
Ne húzd túl és menni fog.
Részletek az alaplap user manualjában.
Elképzelhető, hogy hibás a modul. Amúgy a Ryzen procik tudnak kényesek lenni a memóriára, de tudtommal a G.Skill pont a támogatott modulok között van.
Próbálj meg egy tesztet futtatni rájuk, esetleg úgy, hogy csak az egyik modul van a lapban (ha elfogad a lap csak egy modult).
Nem szeretném túlhúzni csak 3600as sebességet ír gyárilag. Amikor betettem alapból 2133-on vagy valami ilyesmin futott nem tudom a pontos számot. Én meg úgy tudom a Ryzen igényli a 3600-ot mert úgy a legoptimálisabb de akkor kb 25 perc után crashelt a gép. Levettem 3200re akkor stabil volt. Most 1 és fél napja futott kb 3400en és most becrashelt. Csináltam memória tesztet nem jelzett problémát.. igaz mindkettő modul benne volt nem tudom elfogad e a lap 1 modult nem vagyok szaki csak ezek az alap dolgok mennek.
De nekem kicsit rossz szájízt hagy így az egész mert most vettem kb az egész setupot és amíg tudok változtatni addig megtenném csak én is azt olvastam, hogy a G.Skill nagyon is jó és az Amdkhez ajánlják de nem tudom most mit csináljak... alaplap vagy ram csere ezt hogyan deríthetném ki még itt pár nap alatt...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!