Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hangos videókártya, mi lehet...

Hangos videókártya, mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan gondom lenne hogy az “új” rtx 3060am valami iszonyat hangos amikor terhelés alatt van, kb olyan 5-6 hónapja vettem egy másik tápot, mivel az előző nem volt elég neki, utána az új táppal semmi gond nem volt, beraktam a gépbe stb stb. Nem volt hangja a kártyának. Aztán mostanáig megint előjött ez a hiba, elindítok bármilyen játékot, és hirtelen olyan hangos lesz az egész mint az állat, hőfokban tartja a 65-70et. Új pasztázás is került rá. Lehetséges hogy megint a táp döglött be? Vagy esetleg az alaplap vagy bármi más? (Be quiet 750W táp). Ventillator fordulatot is néztem, de ha azokat viszem lejjebb akkor viszont akár 85fokra is felmegy. Szóval ezzel azért se akarok foglalkozni mert előtte egyáltalán nem volt hangos a kártya.
2022. dec. 16. 02:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen márka?
2022. dec. 16. 10:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Újrapasztázás egyénileg történt? Akkor buktad a garanciát.

Amúgy a ház lehet szar, ha baragad benne a levegő, és csak a meleget keringeti.

Vedd le az oldalát, és teszteld.

2022. dec. 17. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!