Ilyenkor mit tudok csinálni?
Vettem egy asus tuf x570 plus alaplapot és egy ryzen 7 5800xet. A helyzet az hogy a szervízben ahova vittem összerakatni a gépemet azt mondták, hogy mivel úgymond "régi" az alaplap valszeg a bios verzió nem fog passzolni a procihoz és így nem fog elindulni a gép. Felmerült, hogy a régi cput rakják bele és úgy frissítik le a biost ,hogy jó legyen az újnak de az meg egy 1700x és nem kompatibilis ezzel az alaplappal már. Én viszont sehonnan nem tudok szerezni egy középkorú ryzen procit...
Ilyenkor mit csináljak... küldjem vissza az alaplapot, vagy esetleg egy áruház ami szintén forgalmaz számítástechnikai cikkeket le tudja frissíteni nekem? Elvileg így kellett volna megrendeljem már hogy frissítsék le mielőtt kiküldik de nem tudtam, hogy van ilyen lehetőség illetve, hogy egyáltalán felmerülhet e ez a probléma...
Köszönöm a válaszokat, 18kor hoztam el a gépemet, működött frissítés nélkül :D
Viszont lenne egy következő kérdésem. Indokolatlanul hangosan mennek a ventik a gépben, a proci hűtőt nem szeretném piszkálni mert nem merem hátha elbaszom és túlmelegszik viszont a case fanokat ami van a házban 3 darab azokat tudom valahogy állítani hogy ne pörögjenek fel mindig 100ra amint egy kissebb terhelés éri a gépet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!