Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kell hp nyomtatót...

Hogyan kell hp nyomtatót használni?

Figyelt kérdés

Vettem nyomtatót, hp laserjet m140we

Hogyan kell wifin keresztül használni számítógépen? Nem lehet sehogy beállítani, az alkalmazas egy rakás sz@r.. megbàntam hogy nem vezetékesez vettem… nem látja sehogy sem a gép. Illetvr mem csatlakozik rá. Kábeles netem van, van wifim is és mégsem jó

2022. dec. 10. 18:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%

"megbàntam hogy nem vezetékesez vettem"

Mi akadályozza, hogty vezetéket használj...?

2022. dec. 10. 19:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak megsúgom, kábelen is rá lehet csatlakozni...
2022. dec. 10. 20:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt is rá lehet kötni vezetékkel.

Adnak hozzá egy kicsi füzetet, az a felhasználói kézikönyv hogyan tudod beüzemelni a wifit.

2022. dec. 10. 21:04
 4/16 anonim ***** válasza:
Lehet kábelen használni, de szívás ez a nyomtató, mert olyat vettél amihez nincs még utángyártott toner. Ha kifogyott a gyári vehetsz majd 20+ ezer forintért eredeti tonert. Ezért nem szabad úgy venni nyomtatót, hogy nem értünk hozzá.
2022. dec. 10. 23:10
 5/16 anonim ***** válasza:

Már hogyne lenne?

2022. dec. 10. 23:21
 6/16 anonim ***** válasza:

Mit? Venni? :D

Hát ha valakinek megfelel, hogy 25.000 Ft a toner és nem pedig 4.000 Ft akkor csak nyugodtan.

2022. dec. 10. 23:25
 7/16 anonim ***** válasza:

Ja, hogy Toner.. már értem.

Maximum olyan van ami chip nélküli. Aki pedig ennyire nem ért hozzá szerinted fogja cserélgetni?

Körülbelül 4-5 magyarországi toner nagykereskedéssel vagyok kapcsolatban, szóval.. nem igazán van hozzá.. ha meg netán már fellelhető akkor is még cseszett drága.

2022. dec. 10. 23:28
 8/16 A kérdező kommentje:
Ezen nincsen semmilyen kábel kimenet az aramforrasba vezeton kivul. Ra is van irva a hatuljara h csak wifivel mukodik.
2022. dec. 11. 08:09
 9/16 anonim ***** válasza:

Ne vetítsél már..

"1 nagy sebességű USB-port (kompatibilis az USB 2.0 specifikációval); 802.11b/g/n (2,4 GHz-es) Wi-Fi-rádió + BLE"

[link]

Lehet a csomagban nincs hozzá kábel, de 500 Forint egy USB A-B kábel..

2022. dec. 11. 08:19
 10/16 Szirty ***** válasza:

A WiFi-s nyomtató nem olyan hogy bedugod a konnektorba aztán nyomtatsz.

A nyomtatón be kell állítanod a WiFi SSID-t és a hálózati kulcsot mivel a gyárban nyilván nem tudják hogy ezek nálad mire vannak beállítva.

Az IP címet is érdemes fix-re állítani hogy ne kelljen keresni és ne változzon.

A számítógépen a nyomtató beállításánál pedig meg kell adnod a nyomtató IP címét.

2022. dec. 11. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!