Hogyan kell hp nyomtatót használni?
Vettem nyomtatót, hp laserjet m140we
Hogyan kell wifin keresztül használni számítógépen? Nem lehet sehogy beállítani, az alkalmazas egy rakás sz@r.. megbàntam hogy nem vezetékesez vettem… nem látja sehogy sem a gép. Illetvr mem csatlakozik rá. Kábeles netem van, van wifim is és mégsem jó
"megbàntam hogy nem vezetékesez vettem"
Mi akadályozza, hogty vezetéket használj...?
Ezt is rá lehet kötni vezetékkel.
Adnak hozzá egy kicsi füzetet, az a felhasználói kézikönyv hogyan tudod beüzemelni a wifit.
Mit? Venni? :D
Hát ha valakinek megfelel, hogy 25.000 Ft a toner és nem pedig 4.000 Ft akkor csak nyugodtan.
Ja, hogy Toner.. már értem.
Maximum olyan van ami chip nélküli. Aki pedig ennyire nem ért hozzá szerinted fogja cserélgetni?
Körülbelül 4-5 magyarországi toner nagykereskedéssel vagyok kapcsolatban, szóval.. nem igazán van hozzá.. ha meg netán már fellelhető akkor is még cseszett drága.
Ne vetítsél már..
"1 nagy sebességű USB-port (kompatibilis az USB 2.0 specifikációval); 802.11b/g/n (2,4 GHz-es) Wi-Fi-rádió + BLE"
Lehet a csomagban nincs hozzá kábel, de 500 Forint egy USB A-B kábel..
A WiFi-s nyomtató nem olyan hogy bedugod a konnektorba aztán nyomtatsz.
A nyomtatón be kell állítanod a WiFi SSID-t és a hálózati kulcsot mivel a gyárban nyilván nem tudják hogy ezek nálad mire vannak beállítva.
Az IP címet is érdemes fix-re állítani hogy ne kelljen keresni és ne változzon.
A számítógépen a nyomtató beállításánál pedig meg kell adnod a nyomtató IP címét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!