Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gyakran kell használni...

Milyen gyakran kell használni egy tintasugaras nyomtatót hogy az ne száradjon be?

Figyelt kérdés

Nem rendszeresen kell a nyomtató, de néha nagy szükségem van rá ezért vettem egyet. Arra gondoltam hogy beírom a naptáramba hogy minden hónap elsején nyomtassak vele 1-2 betűt ugyanarra a lapra. Persze csak akkor ha egész hónapban nem használtam a nyomtatót.

Szerintetek ez jó megoldás? Vagy inkább hetente kéne ugyanezt megtennem? 1-2 betű elég vagy többet kéne nyomtatnom? Lehet vagy ennél jobb megoldás is beszáradás ellen?

HP Deskjet 2710 All-in-One nyomtatóm van.

2021. jún. 11. 16:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Esetleg 2 hetente kéne? Vagy ti milyen gyakoriságot/alternatív megoldást javasoltok?
2021. jún. 11. 16:13
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
2-3 naponta az ideális.
2021. jún. 11. 16:15
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Én hetente nyomtatok egy kis színes ábrát, legjobb minőségben. 1x1 cm-ben.
2021. jún. 11. 16:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én csak fekete patront használok, szóval valamivel könnyebb dolgom van. Kipróbálom hogy én is hetente nyomtatok egy kicsit. Szerencsére nálam a nyomtató fej egyben van a patronnal és a gyári patronban kevés van, ezért nem bukom olyan nagyot ha mégis beszáradna.
2021. jún. 11. 16:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél lézernyomtatót.
2021. jún. 11. 17:29
 6/12 A kérdező kommentje:
5: Kösz a tippet, de már vettem tintapatronosat. Le is írtam hogy milyet. Nem akartam sok pénzt rákölteni. A lézernyomtatók drágábbak és több helyet is foglalnak. Főleg ha olyat szeretnék amivel szkennelni is lehet.
2021. jún. 11. 19:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Olcsó nyomtatónak híg a leve.. :)

2021. jún. 11. 19:31
 8/12 A kérdező kommentje:
7: jesszuson leve is lesz!? Eresz a tintapatron vagy mi? XD
2021. jún. 11. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát nálunk ( egy szakkör ) volt egy közös nyomtató, de mivel csak ritkán volt használva hetente nyomtattunk vele egy színskálát. Ha elfelejtettük már a második hèten kezdett beszáradni. Akkor kb 8-10 pèldányban kellett hogy kinyomtassuk hogy jólegyen. Aztán mikor jöttek a lezárások az egyik szemèly magához vette hogy majd ő használja, hát nem tette. Úgyhogy vègleg beszáradt. Ez egy beèpített fejes Epson Ecotank volt.
2021. jún. 12. 10:11
 10/12 anonim ***** válasza:

3-5 nap, én isanno tinta sugarasat vettem , 3 hetente van használva, kb 2 havonta repülhet a kukába a patron száradás miatt.

Ha nem kell színes, brother fekete lézeres 20-40 közt van,az megbízható.

2021. jún. 12. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!