Milyen gyakran kell használni egy tintasugaras nyomtatót hogy az ne száradjon be?
Nem rendszeresen kell a nyomtató, de néha nagy szükségem van rá ezért vettem egyet. Arra gondoltam hogy beírom a naptáramba hogy minden hónap elsején nyomtassak vele 1-2 betűt ugyanarra a lapra. Persze csak akkor ha egész hónapban nem használtam a nyomtatót.
Szerintetek ez jó megoldás? Vagy inkább hetente kéne ugyanezt megtennem? 1-2 betű elég vagy többet kéne nyomtatnom? Lehet vagy ennél jobb megoldás is beszáradás ellen?
HP Deskjet 2710 All-in-One nyomtatóm van.
Mire hazajösz az 1 hetes nyaralásról már be lesz száradva.
Vagy szólsz a szomszédnak:
- Legyen szíves a kiskutyámat/macskámat naponta megetetni és vizet adni neki és legyen szíves 4 naponta ezt a képet kinyomtatni a nyomtatómmal. Tessék itt a lakáskulcs és a PC jelszavam... ;-D
11: Elég csak fellépni a wifi hálózatra. Ha egy szomszéd kölök kitalálja a jelszót nyomtatgathat nekem itt összevissza. :-D Ráadásul okosizzókat használok, at is nyomogathatja nekem éjjel. XD
Egyébként szerintem 1 hetet ki kéne bírnia. Én hetente írtam be a naptáramba hogy nyomtassak ha még nem nyomtattam a héten. A gyári patron tökéletes a tesztelésre mert nagyon spóroltak a tintával szóval nem bukom sokat ha beszárad (egyben van a patron és a nyomtatófej).
Nyaralni meg életemben nem voltam, max a Palatinuszra viszem ki az asszonyt. Fél nap alatt csak nem szárad be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!