I7 4770K kitud hajtani egy komolyabb vgat mondjuk egy RTX 2070-et vagy 3060 Ti-t?
Figyelt kérdés
Az Intelnél a 2-3 generációhoz képest az lga 1150 úgy tudom nagyobb fejlődést hozott. Vagy a Devil Canyon és a Broadwell volt csak a fejlődés ? Ezért gondoltam emellé már háthogyha nem csak ilyen gyenge kártyákat ajánlott betenni mint pl az RTX 3050, RX 6500, RX 6600.
Ez a kihajtás dolog 1080p és 1440p-ben érdekelne.
2022. dec. 9. 18:15
12/13 anonim válasza:
Attól, hogy ez a processzor elindul 3060 Tivel és viszonylag jól is néz ki nem azt jelenti, hogy minden rendben mert sokkal többre lenne képes vga így jelentős teljesítményt hagysz az asztalon.
13/13 anonim válasza:
A 4770 gyengébb mint egy ryzen 3100.. a 3100 nekem mar az rtx 2060 hoz is kevés volt. Viszont ha a jovoben tervezel uj alaplapot es procit venni akkor van ertelme megvenni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!