A sima RTX 2070 és RTX 2080S azok annyira rosszul sikerült kártyák lettek volna, hogy senki nem vette?
Egyrészt drága volt a 20-as Super széria, másrészt miért adná el valaki a kártyáját, aki épp használja?
Én is csak azért cseréltem le a 1080-amat, mert QHD-ra váltottam fel, fullHD-n mindenhol röhögve elég lett volna a mai napig RT nélkül, pedig kb 4 éves volt. Akinek nincsenek nagy igényei vagy épp nem szükségszerű a csere, az nem fogja eladni.
110-ért (vagy alatta) van sima 2070, de super-t is találni, csak az drágább már.
Nem terjedt el jobban, de ezt te is leírtad:
"Mármint, hogy nem sok olyanról halottam még, hogy valakinek 2070 vagy 2080 Super kártyája lett volna."
"Pedig nekem most jól jönni ha használt piacon ilyen 110-120 ezerbe találnék sima 2070-et..."
Ami a sima 2070-et illeti már 90ért van hardver aprón és kb minden 20. 20XX kártya Super csak, messze több a sima a felhozatalban, persze ehhez olyan oldalon kell keresni.
Csak pár példa:
stb stb.
A super kb 1 évvel később jelent meg a sima 20XX-as szériához képest, aki addig megvette a simát (márpedig elég sokan voltak), azok többségében nem szórakoztak a Superrel csak azért mert 2-3%kal többet tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!