Mi a véleményetek a dead space remakeről és a gépigényéről?
2022. dec. 9. 12:26
1/7 anonim válasza:
Lassan 2023-at írunk, nem tudom mi a meglepő a gépigényében.
2/7 anonim válasza:
Semmi különös nincs a gépigényben, a játékról egyelőre maximum jósok és egyéb csalók tudnak nyiltakozni..
3/7 anonim válasza:
Semmi. Igazából már több újabb játékhoz is oda kellett volna írni ilyen gépigényt. Pl cyberpunk, CoD Warzone 1 és 2, Plague Inc, WD Legion, Warhammer 40000, stb.
Remélem azért az én gépemen még menni fog 60 fps-el ez is. XD
Intel Core I5 8500T
12gb ram
Radeon RX 580 4gb
4/7 anonim válasza:
A Callistoban jobban bíztam mert mégiscsak új játék új ötletekkel, kár érte, hogy nem lett túl jó. A DS remake ilyen szempontból alig mutat újat, pár változtatással ugyanazt kapjuk mint régen csak szebb grafikával, jobb fényekkel, stb.
Szerintem ez sem fog nagyot szólni.
A gépigény talán túlzó, hisz jóformán üres folyosókon haladunk, nincsenek hatalmas terek rengeteg npc-vel, stb.
5/7 anonim válasza:
Meg mondom őszintén nem tudom mit tudták ennyire feltolni a gépigényt. Ennyit számít a felbontás?
6/7 anonim válasza:
Csak mert a régi verzió nyilván nem ezzel a gépigényel megy
7/7 anonim válasza:
A régi verzió sacc 10 éve vagy még régebben ejlent emg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!