Ki néztem egy elég jó asrock alaplapot de a asrock oldalán ezt találtam "*If M2_2 is occupied by a PCIE-type M.2 device, SATA3_5_6 will be disabled"??
Figyelt kérdés
Akkor ez az jelenti , hogy ha m.2 be pcie ssd rakok a sata 5 és 6 le lesz tiltva ha igen hogyan lehetne ezt fixalni , hogy működjenek pcie m.2 ssd meg sata 5 és 6 port az az ne legyenek le tiltva ???2022. dec. 7. 23:12
1/21 anonim válasza:
Tervezel bele tenni legalább +4 vinnyot? Mert akkor esélyesen tényleg nem ez a te lapod. De ha nem, akkor minek izgat?
2/21 anonim válasza:
Tedd be az m.2 ssd-t az M2_1 slotba
3/21 A kérdező kommentje:
De ez gond csak egy m.2 ha minden igaz
2022. dec. 7. 23:21
4/21 anonim válasza:
#2 vagyok.
Az én Asus alaplapom is ilyen.
Az M2_1 slot tud PCIe 4.0-t, a M2_2 slot csak 3.0-t. Logikusan az előzőbe ment Gen4-es m2 ssd, utóbbi meg üresen maradt és használhatóak a saták.
Mivel titkolózól az alaplap típusával így csak tippelni tudok, hogy nálad is ez lehet.
5/21 A kérdező kommentje:
Bocsi mégis csak 2 van
2022. dec. 7. 23:22
7/21 A kérdező kommentje:
Es azért kéne mind az összes sata mert brutal sok filmet töltök le és kell a tárhely
2022. dec. 7. 23:26
8/21 A kérdező kommentje:
Az m.2 PCIe ssd csak a Windows 10 lenne
2022. dec. 7. 23:26
9/21 anonim válasza:
Vagy 1db m2 és 6db sata
Vagy 2db m2 és 4db sata
Nem elég?
10/21 anonim válasza:
Ha az 1db M2 és a 6db SATA nem elég akkor bedobhatsz egy ilyet is pluszban:
és akkor az M2 mellé lesz 10db SATAd ( sőt akár +2t is ).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!