Lecséreljem a számítógépem erre? Melyik a jobb?
A mostani gépem 2 magos proci ami 1,8as, az új gépem 1 magos proci de 3gh (ha jól írom).
A mostaniban 80g hely van, az újban több száz giga hely (fejből nem tudom)
A mostani gépemen nincs ház, tiszta por, és elavult. A hangkartya mozog benne, az új gép viszont új, házzal és nem volt használva de a tudása kB ugyanaz vagy hasonló, nagyjából.
A mostani 10 éve volt fejlesztve utoljára. Mai játékokat nem bírná el.
Az új gép egy régi pentium4es az sem modern.
Összegezve az P4es egy komplett gép házzal.
Megéri???
Most akkor azt kéne megmondanunk, hogy melyik a kevésbé szarabb?
Hát talán ez a pentium 4-es jobb csak nem tudom mire. Win 11-et felejtsd el rajta. Win 10 még talán fut, de ez már talán csak Linux-ra jó igazán. Mi a célod pontosan ezekkel a gépekkel? Mert Linuxal is még talán egy böngésző sem fog normálisan futni rajta.
Win 7 lesz :)
Csak netezesre használnám. Nem tudom hogy nagyon régi játékokat mennyire lenne képes lejátszani meg HD videókat vágni, 4k gondolom esélytelen.
De inkább csak netezesre.
A mostani gépemen nincs ház, tiszta gáz belül, és már rég óta nyúzom.ha megnozditom a gépem a hangkkartya késik (nem mindig) 2 magos proci 1,8as.
Viszont a p4es házzal van, nem mozog a hangkkartya, új, de 1 magos proci ami 3gh.
Ennyit tudok. Nem értek hozzá sajnos
1es
Netezni,videokat nézni és zenét hallgatni meg dobolni. E celra
Az órajel önmagában semmit sem mond, milyen processzorokról van szó és mennyi RAM van bennük?
Az 1 magos, biztos, hogy nem új, hanem legalább 15 éves.
15 mátyásért már kapni 2nd geni3 gépet 4-8gb rammal + egy alap 120gb ssd 5K
így cakpak 20k-ért van egy netezésre teljesen alkalmas kis pörgős géped csak mondom.Ezekre az 1000-éves vackokra egy percet nem szánék rá, hiszen még netezésre is alkalmatlanok teljesen,csak példának okáért nekem is van itthon egy core 2 quad alapú xeon masinám retró címekhez 6GB ram 4magos cpu, stb stb és ezen is már éppen éppen hogy elehet netezni de lassan ahhoz is kevés, ja és ez gép legalább 4X olyan erős mint a "ÚJ" P4 gép amiről írsz kedves kérdező szóval ja ennyit erről.
Azért van olcsóbban is, vehetsz ilyet, sokkal modernebb, mint egy Pentium 4-es gép.
Akkor mind a kettő rossz de ha választani kell akkor inkább a 2 magos 1.8ghz, mint az 1 mag 3ghz??
Csak az 1 magos gép újabb, van hozzá ház, a hangkkartya nem mozdul el, és nagyobb benne a hdd.
Holnap megerdeklodom a további adatokat.
2.6ghz dupla proci a mostani.
Akkor az 1 magos 3ghzra nem éri meg gondolom. Csak az egy komplett gép házzal, ez még ház nélkül mozgó hangkartyaval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!