Minél drágább minél gyorsabb annál jobb mind játékokra mind programokra. Amit leírtál semmi panaszod nem lesz. Ennél gyengébb gépen is lehet elég jól szerkeszteni. Persze a ram is fontos főleg ha több progit használsz.
De ha már ennyit áldozol a gépre a ramból legalább 32gb. Nekem annyi van és nem okoz semmi döccenést a gyors váltás a gépigényesebb programok között.
fu bakker xd ha szeretnéd ennyi pénzért összerakok neked egy sokkal komolyabb gépet itt a pcx-en és ha tetszik rendeld meg.
2022. okt. 11. 19:42
4/11 anonim válasza:
Hát videózáshoz biztos nem.... :D ne lepődj meg ha nem ad majd képet :D F-es proci és nincs videókártya.... :D kép se nagyon lesz ugyanis az f proci nem tartalmaz video magot....
2022. okt. 12. 10:10
5/11 anonim válasza:
ja bocs látom a videokártyát.... bocsi :D
2022. okt. 12. 10:10
6/11 anonim válasza:
Fél milla alatt nem elég játékos az a gép. Pl még egy 2TB ssd kéne bele. 😏
2022. okt. 12. 11:33
7/11 NTBS válasza:
Igen változtatnék.
2022. okt. 12. 15:52
8/11 foreigner válasza:
Én a helyedben ha ennyi a max keret, akkor inkább lejjebb adnék az alaplapból, és 32gb ram ,winyo helyett ssd, és a vga ból sem ezt a 3060 at. Írj ki egy összeghatárt (a monitor nélkül) amennyit rászánnál, biztosan vagyunk itt páran akik abból a keretből kihozunk egy jobb alternatívát.
2022. okt. 13. 01:09
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Monitor nélkül olyan 480.000 - 500.000 körül szánnék rá (+,-) szóval, ha tudtok egy ennél jobb alternatívát akkor meghallgatom szívesen. Pár napja még ez a build is kijött kb. 500.000-ből (monitor nélkül), azóta drágult bele szinte minden.
2022. okt. 13. 12:44
10/11 foreigner válasza:
Jelen körülmények között ezt ajánlanám 443 741 Ft ra jön ki, de nincs ház kiválasztva, és a proci hűtő is gyári, bár szerintem ezekhez már egész normálisakat adnak alapból.
Választhatod ezeket. Úgy vannak párba állítva hogy ne legyen bottleneck egyik irányba sem. De szerintem az első konfig is teljesen elég lesz, én a helyedben választanék egy nekem tetsző házat, és még egy winyót és kész is. De várj még, hátha valaki tud jobb alternatívát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!