Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Silent base 801 vagy 601?

Silent base 801 vagy 601?

Figyelt kérdés

Szeretnék minél halkabb gépházat, szerintetek melyik a jobb? A 801 olcsóbb, ami érdekes, azt hinné az ember hogy az OP-bb.

pure wings 2-eseket szerelek be egy dark rock pro 4el

2022. dec. 3. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyik sem, pont ott van a power gombja ahol a macska folyton megnyomja.

Lényegében ugyanaz csak más méretben, hangzás szempontjából mindegy melyiket veszed.

2022. dec. 4. 00:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 801 van és nagyon szeretem. Tényleg nincs nagy különbség, a 801 jóval nagyobb és emiatt több hely van benne, könnyebb szerelni, cserélni benne a dolgokat. A BQ nagyon jó márka, én direkt minőségi házat kerestem rgb nélkül, a következő házam is BQ lesz.
2022. dec. 5. 21:18
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen <3 a 140es gyári ventik mennyire halkak?
2022. dec. 5. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon halkak és nekem üveglapos változat van. A teljesen fedett még jobb lehet, de szerintem hasznos ha betudsz nézni a konfigra.

Bár hozzá kell tennem nekem az asztal mellett van a gép a földön, nem az asztalon közvetlenül mellettem, szóval valószínűleg más prémium ház sem zavarna ilyen szempontból

2022. dec. 5. 21:51
 5/5 A kérdező kommentje:
igen nekem is az asztal alatt lesz, de akkor szerintem eldőlt hogy 801 lesz, ablakos verzió
2022. dec. 5. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!