Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lesz majd baja az új PC-nek...

Lesz majd baja az új PC-nek égett szag miatt?

Figyelt kérdés

Tegnap rajtuk ősze drága game-r gépemet, minden jól ment BIOS frissítés, csak a molex csatlakozó 6db ventilátor nem lett ősze dugva és a Zalman N4 gépházba alaból őszes ventilátor molex csatlakozó egyre volt rá kötve és be kapcsoltuk égett szag lett de a táp egyből lekapcsolta a gépet, molex csatlakozót ketté osztottúk és mostmár működik rendesen minden.

Nem tudom a Zalman miért csatlakoztatja ősze egybe ha bajt okoz.

2022. nov. 20. 10:33
1 2
 11/13 NTBS ***** válasza:
Szerintem nem, de vidd szakemberhez. Ártani nem fogsz vele.
2022. nov. 24. 19:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát elég sok ventit kell összepakolni, hogy azok ekkora túlterhelést tudjanak okozni. Ott valamit nagyon rosszul szereltetek őssze. Nem értem, hogy hogyan jut vkinek eszébe ennyire 0 hozzáértéssel ráadásul "drága" gépben matatni. Bármi tönkremehetett abban a gépben. Aztán majd jön pár nap múlva, hogy működik a gépem csak X játék fagy, leesik az fps stb. Aztán jusson eszedbe, hogy az első bekapcsoláskor megöltétek a gépet. Innen kezdve az egy rakás elektronikai veszélyes hulladék, amíg ki nem derül, hogy pontosan mi és hol égett el. Ehhez meg mint látható kevesek vagytok, szóval el kell vinni nagyon megbízható szervízbe. Ahol tényleg rendesen megnézik.
2022. nov. 25. 12:59
 13/13 A kérdező kommentje:

Azt monda unokaöcsém sok gépet már össze rakott, olyant is amit agy pc-s bolt rakot össze de nem azt a csavarokat rakták bele ami kellet volna majdnem bele törték a kábelt az alaplapba, de unokaöcsém meg csinálta az ismerősének.

Mindenkinek a revi cc oldalról ajánlja letölteni a windowst mert sokkal gyorsabb és nincs reklám.

Az új gépemen is az van meg a 9 évesen is de mind ezek a hibák vannak másoláskor D meghajtókra is

[link]

Rendszergazdánként se működik

[link]

Régen működött az asztalról áthúzás commanderen az át húzás üres D meghajtóra is de revi óta nem, commanderel nem nyithatók meg a képek csak társitásal mindig commander nélkül mindig.

[link]

Ezt csak azért kérdezem beállítást igényel a gépem vagy a rendszer rossz?

Mert a 9 évesnél is ez a bajom meg szaggatva lépked be a hard disckbe meg kép váltásnál valamikkor szaggatva lépked kockából rakja ki

Ez meg csak monitoromnál volt ez a hang ki kapcsoltam a monitort és vissza akkor rendbe jött a hang https://www.youtube.com/shorts/-FUG0s5o02I

2022. nov. 25. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!