Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi miatt égett ki pöttyökben...

Mi miatt égett ki pöttyökben a zománc az új villanysütőben?

Figyelt kérdés
1 hete vettem, kétszer használtam, először ki is lett égetve az egész. Már az első pizzasütés után láttam pár foltott, de csak még több lett. Normális ez? Mégha le is csöppen bármi is a sütő aljára (amit kétlek), akkor se lenne normális ez.
2015. dec. 13. 00:39
 1/2 Lazarus81 ***** válasza:

Szia.Talán gyenge minőségű lehet a zománozás,különösen a ma gyártott termékek ilyen rosszak.Azt javaslom hogy mi előbb vidd vissza a boltba,kötelesek visszavenni mert gondolom van rá jótállás.

Üdv

2015. dec. 23. 20:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Vegyél hideg zsíroldó vagy sütő tisztító szert, kezeld le a gyanús foltokat. Ha valóban nem szennyeződés, akkor jogosan reklamálhatsz.

Ilyenkor fotót kell készíteni a kérdéses területről ahol jól látható a hiba. Elküldeni a forgalmazónak a kijavítás vagy csere igénnyel. Ilyen esetben ha korrekten járnak el, a helyszínen kicserélik a készüléket anélkül hogy költségedbe kerülne.

2016. máj. 25. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!