Üdv, elment mellettem a fejlődés! ATX gépem alaplapja tönkrement(Asus p8b75V),microAtx alaplapra át tudom- e rakni a többi dolgot? 2030 proci, ddr3 memória, stb.Nem extra, csak egy relatíve gyors gépet szeretnék, ami nem fagy le állandóan.
Át tudod, persze.
Foglalatra figyelj, hogy 1155 legyen, illetve hogy a.BIOS frissítve legyen. (7# (hetven akárhány) számozás esetén nem szükséges, 6# (hatvan alárhány) számozás esetén lehet rá szükség abban az esetben, ha sandy bridge procival volt használva.
Lehet ATX és mATX is. Amibe befért a nagyobb, abba a kisebb is be fog. Figyelj majd beszerelésnél a távtartókra, hogy jó helyen legyenek, a lyukaknál.
Illetve kiválasztásnál, hogy egyrészt valamelyik ATX szabványú méret legyen (fujitsu, dell, hp szeretnek egyedi lapokat csinálni)
Illetve valamiért retek sok hobásat árulnak. Olvasd el alaposan a leírásokat, meg teszteld a funkciókat vásárláskor: hang, sata, usb csatlakozók...
Nem vagyok benne biztos, hogy megéri amúgy vacakolni vele...
8/
Nem azt mondtam hogy 4db van, hanem azt hogy 4db hely van. Atx-en is kevés az olyan lap ahol 7db pcie foglalat van beforrasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!