Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MSI monitorok mennyire jók?...

Teckferi kérdése:

MSI monitorok mennyire jók? Egyáltalán jók?

Figyelt kérdés

Monitor vásárlás előtt állok. Black Fridayt vártam, hátha lesz valami jó kis akció a kiszemeltek között, hát nem lett...

27" feletti, FreeSync-es, széles, HDMI2-vel ellátott monitort kerestem. MSI lett az ami a leginkább megfelel a keresésnek árukeresőn (használtat nem vásárlok).

Pontosabban ez a típus: MSI OPTIX MAG301CR2

Viszont MSI monitorról semmilyen ismerősömnek nincs tapasztalata. Ezért szeretném az interneten népének kérni a tanácsát.

2022. nov. 19. 13:48
 1/4 anonim válasza:

Üdv, pont ezt a monitort használom már 1,5 éve.

Negatívat magáról a márkáról, minőségről nem tudok mondani, ismerőseim között is használnak msi monitort, ott sem volt probléma.

Ámbár, ez 1080p monitor, és nagy, emiatt ha játékra használnád, megesik, hogy mosódott lesz a kép, pl Red dead 2 extrém mosódott, NIS-el natívnál nagyobbra, akár 2kra tudod növelni a felbontást, úgy kellemes, játszható.

Egy picit emiatt meg is bántam, 2k-s 21:9 kellett volna, neked is inkább azt ajánlom, bár ha nem tervezel sokat játszani, akkor nem fog zavarni.

2022. nov. 19. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Személy szerint én nem vennék se 2560x1080 felbontású modellt sem VA panelt. Emellett a 300-as fényerőssége is kevés

Monitorok terén inkább LG, Gigabyte környékén keresnék, esetleg Asus.

2022. nov. 19. 23:53
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm a tapasztalatok megosztását, hasznos információk.

#2 Az, hogy a fényerő szerinted kevés, az most nem játszik szerepet, sajnos rossz gyártású vagyok és így is csökkentem a monitoron fényerejét, mert megfájdul a szemem.

Korábban kérdeztem Gigabyte monitorokról, pedig arról is hasonló módon tettem fel a kérdést és gyakorlatilag azt a választ kaptam, hogy biztosan troll vagyok vagy direkt akarok sz@rt venni.

2022. nov. 20. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző: 2560x1080 monitorom van nekem is, bár nem a kérdésben szereplő. Játékok közben, vagy széles képarányú filmeknél baromi frankó, a probléma azzal van, hogy a legtöbb videós tartalom 16:9-es, így ezeknél lesz 2 fekete csík oldalt, ami nekem elég idegesítő, ezért kicsit el is gondolkodtam a 16:9-re visszaváltáson. Szóval meg kell gondolni, mi a fontosabb.
2022. nov. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!