Milyen laptopot érdemes venni irodai felhasználásra?
használt üzleti laptopot, ami árban is megfelel
computer imperium, pc aréna, stb oldalakról
Én már vagy 10 éve Lenovo ThinkPadet használok munkára, mindegyik tartós és megbízható volt, egyetlen egy volt amivel volt bajom kb fél évesen (P1 Gen1, melegedett és kikapcsolt néha terhelés alatt), a garanciális ügyintézés teljesen rendben volt és gyors volt.
Mai napig megvan a legelső ThinkPadem amit újkorában vettem még, egy T420, SSD-vel és 8GB memóriával mai napig viszi a Win10-et és az alap irodai programokat. Pót gépnek tartom, ha tönkremenne az aktuális, például mikor a P1 tönkrement befogtam egy hétre, akkor is volt már 7-8 éves.
Újak között DELL Vostro széria, 1135G7 procival. Ez a legolcsóbb minőségi gép.
Ha megelégedsz gyengébb anyagminőséggel, akkor hasonló hardverrel vannak olcsóbb gépek is. Ugyanilyen 1135G7 procival vagy AMD 5500U/5300U
Kijelző: IPS
Magyar bill., világítással (extra)
8-16GB RAM
(Egyszerű irodai munkához elég a 8GB. Multitaskingolgatás mellé elkélhet a 16 is akár. Pl 15+ megnyitott chrome ablak, brutálnagy adatbázisok, végeláthatatlan exceltáblák csilliárdnyi számítással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!