Win11 Pro telepítése után “ Új jelszó kérése lemez létrehozása” ír ki, ezzel mit lehet tenni? Még jelszót se állított be a haverom…
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 07:33
2/8 anonim válasza:
De ha elfelejtené hogy nincs jelszava akkor ezzel a lemezzel be fog tudni jelentkezni. :P
3/8 A kérdező kommentje:
De nem értem most se miért kér jelszót amikor a windowshoz nincs beállitva bejelentkezési pin vagy jelszó.. usb vagy cd lenne a gépbe? Azt ki kellene szedni vagy mi?
2022. nov. 17. 12:38
4/8 anonim válasza:
Ha jól értem, ez csak egy lehetőség, hogy be tudj állítani új jelszót, ha elfelejtenéd. Ha nem lehet átugrani, tegyél be egy pendrive-ot és kész.
5/8 A kérdező kommentje:
Ne kérjen jelszót azt akarom megszüntetni
2022. nov. 17. 12:52
6/8 anonim válasza:
válaszd a "Cancel" gombot.. :P
Egyébként valami hekkelt windowsod lehet, mivel én még nem találkoztam ilyesmivel.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát ja valami maszek windows mert amikor kellett valasztani h pro enterprice stb zarojelbe voltak olyanok hogy modded, drivers…
2022. nov. 17. 13:23
8/8 anonim válasza:
Akkor szerintem ezt hanyagold, nem tudhatod, mi lehet még rajta az eredeti fájlokon felül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!