Ha a külső hangkártyámat kiváltom egy FiiO E10K DAC-al akkor itt ott csorbát szenvedhetek hangban?
9/
Hát nem tudom olvastam néztem teszteket és mindenhol rendre dicsérték a FiiO E10K-t és nem audiofil mert egyik tesztben írták,hogy jó de nem audiofil hangzású.Nekem volt egy csak olyan hülye voltam,hogy túl adtam rajta és bizton mondhatom,hogy ami neked szar nekem elég jó hangzást biztosított csak hát ugye minek tartalék... Na de most jelenleg egy asus xonar u5 van ennyi erővel az sem jobb a fiio nál.Egyébként csak egy microlab solo 6c-t kell tudnia meghajtani.És most tudok Fiio E10K-t 28EFt ért.Nézegettem olyan cuccokat amit mondasz de nekem annyi felesleges csatlakozás meg kapcsoló van rajtuk,hogy legalább 80%-át ki sem használnám na meg nekem jack dugósra végződik a csatlakozásom a hangfalból azok legtöbbjéhez meg vagy dupla jack dugó vagy rca dugós vezeték kéne ami megint csak plusz költség.
Egyébként zenét hallgatok de nem audiofil módon mert pl szertetem a basszust nagyon. a zenében,játszok,filmet nézek,netezek ennyire kell a dolog.
Na de te pl milyen hangszerbolti kártyára gondolnál?

12/
Na de most akkor az asus xonar u5 is ugyan ilyen gagyi akkor?

14/
Nekem nincs szükségem olyan drága hangfalakra nem vagyok hang b...i
15/
Miért vennék 2.1 hangfalat?Már ne haragudj de te egyáltalán ismered a microlab solo 6c-t?Pont hogy mikor régebben vettem fórumokon érdeklődtem sok hozzáértőtől pont ők beszéltek le a gagyi 2.1 hangfalakról és igazuk is volt ezek nagyon szépen szólnak és ha nem is a nagyon drága kategória de minőségi cucc,nem filléres szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!