Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha a külső hangkártyámat...

Ha a külső hangkártyámat kiváltom egy FiiO E10K DAC-al akkor itt ott csorbát szenvedhetek hangban?

Figyelt kérdés
Olvasgattam,hogy van aki zenén kívül használja játékhoz is és jó hangzást biztosít de ugye sima sztereóban erőssit a külső hangkártyákban meg digitális hangjavítás vagy mi ami pl a filmeknél vagy akár a játékoknál még több előnyt jelent állítólag.Szóval ezt,hogyan értelmezzem a filmnézés már nem lehet olyan élvezetes ezzel a DAC-al mint egy hangkártyával?Én leginkább csak stereo hangfalakat használok nincs szükségem 5.1 vagy 7.1 hangzásra.Ami van hangkártya azon is a hangfalak csatlakozását használtam meg a mikrofon csatlakozást meg nagy ritkán a fejhallgató csatlakozását.

2022. nov. 15. 00:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha csak sima sztereo hangfalakat használsz akkor nem értem miért kell az audiofil dac?
2022. nov. 15. 01:57
 2/17 A kérdező kommentje:

1/

Mivel külső normális hangkártyát nem találtam normális áron.

2022. nov. 15. 06:17
 3/17 anonim ***** válasza:
Nincs jelentősége 2.0 hangszóróknál
2022. nov. 15. 08:16
 4/17 A kérdező kommentje:

3/

Tehát csak hogyha házimozim lenne vagy ilyesmi akkor vennék észre filmeknél is vagy játékokra esetleg valami különbséget mondjuk egy hang kártyához képest?

2022. nov. 15. 09:47
 5/17 anonim ***** válasza:
EqualizerAPO és mindegy is, mit nem vállal a kártya.
2022. nov. 15. 10:40
 6/17 A kérdező kommentje:

5/

Na majd ránézek erre a programra köszönöm

2022. nov. 15. 13:37
 7/17 anonim ***** válasza:
Írj nyugodtan, ha valami fejtörést okoz, tud olyat párszor, nem fogja a kezed nagyon (bár help meg manual van és hiánytalan). Szívesen segítek, ha valami tényleg nem világos.
2022. nov. 15. 16:34
 8/17 A kérdező kommentje:

7/

Amúgy pl ha az ember a hangfalakat nem a line out-ra dugná hanem a fejhallgató csatlakozásra akkor mi történne?Egy másik helyen ajánlottak egy olyan DAC-ot is amin csak RCA csatlakozás volt mert amit néztem FiiO E10K dac azt mondják csak fejhallgató csatlakozáson keresztül állítható a hangerő az első tekerővel meg a plusz basszus is csak azon keresztül működik.

2022. nov. 15. 21:47
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem a 40k-s hangszerbolti kártya lenne az, amit emberi árfekvésű hangfalpár mögé vennék. Semmiképp nem fizetném az audiofil felárat egy alkatrészárban igen filléres, szolgáltatásaiban erősen hiányos (rommá spórolt) valamiért, amit csak a köré szőtt mitológia tud eladni.
2022. nov. 16. 20:16
 10/17 anonim ***** válasza:
Jó, mondjuk a 40k-s zenészkártya se a nívós alkatrészeiről híres, de beválnak és ma már nincs nagyon ergya abból se.
2022. nov. 16. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!