Mibe tudom beledugni?
Egy koax male végű antennát szeretnék bedugni pl. egy routerbe.
Routereket, amiket néztem, egyik sem tartalmaznak koaxnak portot, leszámítva a telekomét, de azt hagyjuk.
Átalakítani valamire? Abból sem találtam nagyon semmit. Mindenképpen át kell alakítani vagy vmi jó drága routert kell vegyek, hogy használhassam?
Előre is köszönöm a válaszokat. És előre is bocsánat, ha túl hülyeséget kérdezek.
Milyen jelet akarsz vele bejuttatni ?
(Akkor szokott lenni koax aljzat: ha a modem
és a router egybe van és koax kábelen jön a tv,
internet, telefon, rádió - meg ilyenek)
Átalakítani csak a szolgáltató által adott modemmel tudod. Abba meg beledugni a routert.
Megpróbálhatsz saját szakálladra másik modemet venni, de azt úgyis be kell regisztrálni náluk és nem biztos, hogy jobb lesz mint amit ők adnak.
Minden wifi routeren van koax antenna csatlakozó gyakran 3db is. RP SMA.
A tied milyen?
Ez így nagyon nem stimmel... hogyan jön képbe a koax?
Azon kapod az internet+tv-t? Akkor a szolgáltatö modemét kell használnod, és az után kötheted csak be a saját routeredet.
De pl telekom iptv esetén nem lehet bridge módba rakni, tehát totál szívás. Ez esetben a legjobb, ha lemondod, és váltaz pl digire, vagy bárkire, mert t-nél csak jobbak vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!