Milyen csatlakozót kell beledugni a vga-ba?
na szóval..eléggé láma vagyok pc-k terén mert sose volt pcm csak laptopom. Beledugtam egy [link] ilyen csatlakozót a gépbe egy egyet a monitorba. Beleakartam kukucsklni a gépbe és láttam hogy az alaplapi vgaba dugtam bele a kábelt: [link]
Ugye két vgam van, egy inte hd (ami az alaplai gondolom én) és egy r7 260..Aztán gondoltam bedugom a normálisba a kábelt..és sajnos nem tudtam mert ilyen csatlakozói vannak: [link]
Ez hogy lehetséges?
Ha a monitorodon nincs DVI mint a videokártyán akkor kell egy VGA-DVI átalakító (jellemzően adnak a VGA mellé).
Ha van a monitoron is olyan mint a videokártyán akkor egy DVI kábel kell, jobb a képminőség ;)
Ilyet keres: [link]
3 féle DVI létezik:
DVI-A - DVI-Analog
DVI-D - DVI-Digital
DVI-I - DVI-Integrate (Digitális + Analóg)
D-SUB (amit nincs a kártyán) az analógot tud csak. Tehát csak analóg támogatottságú DVI-ba tudod beledugni. Ezt segíti a bevágások.
Általában a VGA-kon 2 félét építenek be: DVI-I és DVI-D-ket.
Amelyiken van + bevágás az a DVI-I vagyis tud analógot.
Amelyiken csak - bevágás van, az a DVI-D.
Tehát az D-SUB/DVI átalakítót, ha akarod se tudod beledugni a DVI-D-be. :)
nézelődtem de senki se írja bele a leírásba hogy dvi - i vagy dvi - d..mindegy majd bmeegyek valami boltba és ott megkérdezem hogy dvi-i e.
Az lenne még a kérdésem hogy sokat rontok így a kép minőségével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!