Meddig bírta a notebookod, miután a zsanértörését szakszerűen, szervizben javították?
Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 22:21
A kérdező szavazást indított:
Kevesebb, mint 1 hónapig.
1-2 hónapig.
3-4 hónapig.
5-6 hónapig.
6-8 hónapig.
10-12 hónapig.
Több, mint egy évig.
Több, mint két évig.
5 szavazat
1/5 anonim válasza:
10 év után adta meg magát és saját magamnak javítottam meg fillérekért. Ebay-ről rendeltem hozzá újat és talán egy óra alatt kicseréltem. Nem fogok ezért bemenni a szervízbe és fizetni érte 10-20K-t.
2/5 anonim válasza:
Én magamnak cseréltem (700Ft volt Aliexpressről) 3,5 éve és töretlenül működik. Megjegyzem ezt laptopja és zsanérkonstrukciója válogatja, ami gyárilag hibásan van megtervezve, azt cserélheted de törni fog az is.
3/5 anonim válasza:
Azért ez attól is függ, hogy pontosan mi tört el. Maga a zsanér, csavartorony, burkolat, stb
4/5 anonim válasza:
1) Nagyon nem mindegy hogy milyen laptop, milyen zsanér, hol tört el.
2) Ha olyan a laptop, hogy csak a zsanért lehetett egyben cserélni, akkor bírhatja akár ugyanaddig vagy tovább is mint eddig a gyárival. De ezt nagyon nehéz így megmondani. Nekem Lenovo Y50-70-en például javíthatatlan volt a zsanér, komplett topcase-szel együtt vettem végül és cseréltem az egészet, mai napig megvan és hibátlan csak már nem nagyon használom.
5/5 anonim válasza:
Igen, hogyha nem a zsanér tört el, hanem az azt rögzítő csavarnak a műanyag foglalata, akkor lehet zsanért cserélni meg ragasztani a műanyagot, de 2 hét múlva el fog törni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!